Wat ik voor u kan doen

de makelaar van morgen levert maatwerk bij het kopen of verkopen van een huis

Wat kan ik voor u doen?

Wat ik voor u kan doen is u alle hulp bieden die u nodig hebt bij het aan- of verkopen van uw woning. Ik help u op een persoonlijke manier en tegen gunstige tarieven. Wilt u zelf aan de slag, dan kunt u zelfs besparen op de makelaarskosten. Daarom zijn de onderstaande diensten “los” verkrijgbaar. Maar wel altijd met de makelaar van morgen als coach op de achtergrond. Op deze manier levert de makelaar van morgen altijd maatwerk, zonder te bezuinigen op de kwaliteit. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op of plan een informatiegesprek.

Bemiddeling

de makelaar van morgen levert maatwerk bij het aankopen of verkopen van een woning

Bij de makelaar van morgen krijgt u alle hulp die u nodig hebt bij de aan- of verkoop van uw woning. Wilt u zelf aan de slag of juist niet? Samen spreken we af wie wat doet en wat de bijbehorende kosten zijn. En dan samen aan de slag om de ultieme match te maken! Meer weten? Plan dan een vrijblijvend gesprek.

Waardebepaling

De makelaar van morgen kan een gratis waardebepaling voor u doen

Gewoon eens weten wat uw woning waard is? Of wilt u weten wat een goede vraagprijs is voor de aan- of verkoop van uw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Ik kan u dan meteen informeren over de hulp die ik u kan bieden bij het aan- of verkopen van uw woning. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Woningpresentatie

De makelaar van morgen maakt een professionele woningpresentatie om uw woning sneller te verkopen

De eerste indruk maak je maar één keer. Daarom besteedt de makelaar van morgen veel aandacht aan de presentatie van uw woning. In woord en beeld wordt juist die informatie aan kopers gegeven waar ze op zitten te wachten. Zo wordt uw woning sneller en efficiënter verkocht. Dat wilt u toch ook?

Hypotheekadvies

De makelaar van morgen levert ook hypotheekadvies via een partner om u goed voor te bereiden op het aankopen of verkopen van een woning en blijft gewoon op de achtergrond als uw persoonlijke wooncoach.

Goed inzicht hebben in uw financiële (on)mogelijkheden rondom het kopen of verkopen van een woning is van essentieel belang. De makelaar van morgen helpt u aan een goede adviseur die alles voor u op een rijtje zet. Alleen zo kunt u snel en verantwoord handelen.
Plan vandaag nog uw adviesgesprek in!

(Ver)bouwadvies

Uw woning helemaal naar uw zin maken met het verbouwadvies via de makelaar van morgen.

Wilt u uw woning bouwen of verbouwen tot de woning waar u altijd al van droomde? Ook dat kan via de makelaar van morgen! De makelaar van morgen brengt u in contact met een architect. Deze vertaalt uw wensen naar bouwkundige mogelijkheden om uw droomwoning te realiseren. Interessant? Informeer naar de mogelijkheden voor uw woning!

Nog meer…

De makelaar van morgen blijft zich ontwikkelen om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

De makelaar van morgen wil zich graag blijven ontwikkelen door zich te verdiepen in thema’s die de makelaardij raken, zoals energie en duurzaamheid. Het uitbreiden van het netwerk met relevante partners en zo meer. Zo kan de makelaar van morgen u steeds beter en completer van dienst zijn. Blijf op de hoogte en volg de makelaar van morgen!

De makelaar van morgen

Gewoon anders