Wat ik voor u kan doen

Bemiddeling

Wat ik kan doen als de makelaar van morgen is maatwerk leveren als het gaat om bemiddeling bij het aankopen of verkopen van een woning.

De makelaar van morgen kan u helpen bij het aan- of verkopen van uw woning. Samen spreken we af wie wat doet. Zo kan de makelaar van morgen u helemaal ontzorgen of alleen voor het gedeelte dat u niet ziet zitten. Maatwerk dus!
Weten wat ik voor u kan doen? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Waardebepaling

Wat ik kan doen als De makelaar van morgen is u helpen met vragen rondom de vraagprijs of koopprijs door een waardebepaling te doen.

Gewoon eens weten wat uw woning waard is? Of vindt u het lastig om een vraagprijs te bedenken voor de verkoop van uw woning? De makelaar van morgen kan u een indicatie geven van wat uw woning waard is in de huidige markt. En u informeren over de mogelijkheden om u te helpen bij het aan- of verkopen van uw woning. Informeer vrijblijvend!

Woningpresentatie

De makelaar van morgen levert maatwerk als het gaat om het maken van woningpresentaties bij het verkopen van een woning.

Zelf uw woning verkopen, maar wél met een professionele woningpresentatie van de makelaar van morgen een goede indruk maken? Het kan bij de makelaar van morgen! Inclusief toegang tot Funda. Zo bespaart u wel, maar niet op de kwaliteit. Een eerste indruk kun je niet overdoen. Laat daarom de makelaar van morgen vandaag nog komen!

Hypotheekadvies

De makelaar van morgen levert ook hypotheekadvies via een partner om u goed voor te bereiden op het aankopen of verkopen van een woning en blijft gewoon op de achtergrond als uw persoonlijke wooncoach.

Goed inzicht hebben in uw financiële (on)mogelijkheden rondom het kopen of verkopen van een woning is van essentieel belang. De makelaar van morgen helpt u aan een goede adviseur die alles voor u op een rijtje zet. Alleen zo kunt u snel en verantwoord handelen.
Plan vandaag nog uw adviesgesprek in!

(Ver)bouwadvies

Uw woning helemaal naar uw zin maken met het verbouwadvies via de makelaar van morgen.

Wilt u uw woning bouwen of verbouwen tot de woning waar u altijd al van droomde? Ook dat kan via de makelaar van morgen! De makelaar van morgen brengt u in contact met een architect. Deze vertaalt uw wensen naar bouwkundige mogelijkheden om uw droomwoning te realiseren. Interessant? Informeer naar de mogelijkheden voor uw woning!

Freelance makelaar

Wat ik voor u kan doen als De makelaar van morgen is collega makelaars helpen als freelance makelaar.

Hebt u als makelaarskantoor tijdelijk een paar extra handen nodig?
De makelaar van morgen helpt u op freelance basis de drukke periode door. Zo loopt u geen extra omzet mis, zit u niet vast aan extra personeel en wordt uw netwerk groter. Dus, wel de lusten, niet de lasten?
Neem contact op om te kijken wat ik voor u kan doen!

Nog meer…

De makelaar van morgen wil zich graag blijven ontwikkelen door zich te verdiepen in thema’s die de makelaardij raken, zoals energie en duurzaamheid. Het uitbreiden van het netwerk met relevante partners en zo meer. Zo kan de makelaar van morgen u steeds beter en completer van dienst zijn. Blijf op de hoogte en volg de makelaar van morgen!