een huis kopen
Eindelijk je droomhuis kopen?

Kies voor zekerheid en een veilig gevoel

De makelaar van morgen heeft een andere kijk op de woningmarkt gewoon anders
Gewoon anders

Een andere, maar effectieve aanpak van jouw (ver)koop

Oog voor jouw belang bij de makelaar van morgen gewoon anders
Betrokken

Oog voor wat jij persoonlijk nodig hebt in het proces

alles geregeld voor een succesvolle verkoop bij de makelaar van morgen gewoon anders
Ontzorgend

Geen zorgen, je regelt het met de makelaar van morgen

geen courtage maar een vast tarief bij de makelaar van morgen gewoon anders
Uurtje factuurtje

Géén courtage, maar een vast tarief per dienst of pakket.

de makelaar van morgen denkt in mogelijkheden en werkt oplossingsgericht
Flexibel & Creatief

Oplossingsgericht meedenken, ook in niet-gangbare situaties

De juiste hulp bij het kopen van een huis!

een huis kopen met de juiste hulp van de makelaar van morgen

U wilt graag een huis kopen? Dan bent u bij de makelaar van morgen aan het juiste adres! Want een huis kopen, doet u meestal niet iedere dag. Zeker in de huidige markt is het al lastig genoeg om een geschikt huis te vinden. Eenmaal gevonden, moet er vaak snel gehandeld worden, anders is het huis voor een ander. En u wilt in alle haast natuurlijk ook geen miskoop doen. U kunt natuurlijk prima zelf een huis kopen. Maar de makelaar van morgen kan u net dat steuntje in de rug geven: de juiste hulp bij het kopen van een huis. Informeer naar de mogelijkheden.

Het juiste pakket

De makelaar van morgen staat voor kwaliteit. Daar worden geen concessies aan gedaan. Daarom biedt de makelaar van morgen u een basispakket aan met diensten die zij altijd voor u verzorgt. Zo bent u altijd verzekerd van professionele aankoopbegeleiding. Gaat u verder zelf aan de slag? Dan bespaart u wel, maar niet op de kwaliteit.

U kunt dit basispakket vervolgens naar wens uitbreiden met diensten die u ook aan de makelaar van morgen wilt overlaten:

De makelaar van morgen wil u maximaal van dienst zijn. Daarom kunt u ook diensten aan uw pakket toevoegen van professionele partners waar de makelaar van morgen mee samen werkt:

De prijs is het bewijs

De makelaar van morgen biedt ook hier maatwerk voor een vaste lage prijs. Graag komt de makelaar van morgen bij u langs om te bespreken wat de mogelijkheden en de bijbehorende kosten zijn voor de aankoop van uw woning. Besluit u uw huis samen met de makelaar van morgen aan te kopen dan worden alle afspraken zwart op wit gezet in een bemiddelingsovereenkomst. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. En u betaalt altijd achteraf. Dus, een huis op het oog? Wacht niet te lang en plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek met de makelaar van morgen!

De makelaar van morgen

Gewoon anders

 

Succesvol voor klanten verkocht…

 • “Zoek je een makelaar, die je met persoonlijke aandacht, korte lijntjes en heldere communicatie bijstaat bij de verkoop van je woning? Dan ben je bij Jacqueline aan het juiste adres! Ik heb de samenwerking als zeer positief ervaren en kan haar daarom zeker aanbevelen.”

  Verkoper Heer Wissestraat 7 ‘s-Heer Hendrikskinderen

 • Fantastische makelaar! Zéér betrokken en zeker aan te raden!

  Verkoper De Gasperistraat 21 Goes

 • “Dankzij de deskundige begeleiding en adviezen van Jacqueline, was ons huis binnen zeer korte tijd verkocht. Bijzonder was het maatwerk wat zij ons kon leveren, precies passend bij onze wensen. De makelaar van morgen nam ons veel zorgen uit handen.“ 

  Verkopers Loensweg 3 Nieuwerkerk

 • “Jacqueline, heel hartelijk bedankt voor de afgelopen periode! Voor het meedenken, voor het duwtje in de rug, op de momenten dat we het even niet zagen zitten, voor jouw lach, waarmee we weer verder konden.”

  Verkopers Trumanlaan 39 Goes