Jouw
aankoopmakelaar

...ontzorgt jou bij de aankoop van jouw huis

Laat je ontzorgen door de makelaar van morgen…

Een huis kopen is tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan.
Heb je een leuk huis gezien, dan is het maar de vraag of jij het mag kopen.
Zeker als er meer gegadigden zijn, lijkt het net alsof je alleen een huis kunt kopen als je de hoofdprijs wilt betalen. Met het gevaar dat je de financiering niet rond krijgt. En je weer op zoek moet naar een ander huis…

Daar kan je moedeloos van worden. En dat begrijp ik goed. Toch kun je, als je weet waar je op moet letten, een heel aantrekkelijk bod uitbrengen zonder de hoofdprijs te bieden. En kan het zo maar zijn, dat je toch je droomhuis kunt kopen.

En dat is waar ik je bij wil helpen. Dat jij de kansen benut waar jij blij van wordt en dat je zult ervaren dat met een stukje persoonlijke zorg het resultaat veel groter is, dan het succesvol kopen van jouw droomhuis alleen.
Zal ik jouw aankoopmakelaar zijn?

Jij wilt graag…

goed weten wat jouw (financiële) mogelijkheden zijn

zodat jij snel kunt schakelen als jij je droomhuis wilt kopen

weten waar je op moet letten bij het bezichtigen

zodat je niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan

weten wat een goed bod is voor jouw droomhuis

zodat jij niet teveel voor je droomhuis betaalt

weten wat een makelaar kan doen en wat dat kost

kost je hooguit een kopje koffie 😉

jouw droomhuis kopen!

zodat jij blij en opgelucht verder kunt

Laat je ontzorgen…

De makelaar van morgen
zorgt er persoonlijk voor dat alles
rondom de aankoop van jouw huis
zorgvuldig en goed geregeld wordt.
Zo vergroot jij je kansen om
het huis van je dromen te kopen.

Dit zijn de stappen…

Stap 1
3
Stap 1

Kennismaken

Het kopen van een huis is een proces waar we samen doorheen gaan.
We maken een plan van aanpak op basis van jouw wensen.
Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
Stap 2
3
Stap 2

Voorbereiden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is goed om jouw financiële plaatje in beeld te hebben. Zo weet je wat jouw mogelijkheden zijn om een aantrekkelijk, maar verantwoord bod neer te leggen.
Stap 3
3
Stap 3

Bezichtigingen

Heb je een leuke woning op het oog? Dan ga je kijken of het huis je aanspreekt. Als je dat wilt, ga ik mee voor een kritische blik. Sowieso help ik je te beslissen of dit het huis is waar jij jezelf ziet wonen. Of dat we verder zoeken.
Stap 4
3
Stap 4

Bieden & Onderhandelen

Is dit het huis van je dromen? Dan help ik je met het uitbrengen van een aantrekkelijk bod. Dit gaat over meer dan de prijs alleen. Het is de kunst om de verkoper te overtuigen dat jij de juiste koper bent en er voor beide partijen een leuke deal uit te halen.
Stap 5
3
Stap 5

Koopovereenkomst

Is de deal gesloten, dan worden alle afspraken zwart op wit gezet in de koopovereenkomst. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt, zodat het juridisch allemaal klopt. En dat je goed weet wat je gaat tekenen. Daar help ik je bij.
Stap 6
N
Stap 6

Overdracht

Is de financiering rond? Dan is de koop definitief. Op de dag van de overdracht ga je nog een keer kijken in het huis of alles is zoals is afgesproken. Daarna ga je naar de notaris en krijg je de sleutels van je nieuwe huis.

Dit krijg je bij de makelaar van morgen…

Effectieve aanpak

Met mijn eigen unieke aanpak creëer ik overzicht, zodat jij weet waar je aan toe bent. Door je goed voor te bereiden op wat komen gaat, kun jij snel schakelen als dat nodig is. Zo maken we van het proces samen een succes.

Persoonlijk maatwerk

Ieder mens en iedere situatie is uniek. Door oog te hebben voor wat jij persoonlijk nodig hebt in het proces, zul je ervaren dat het je meer oplevert dan een succesvolle aankoop alleen. En daar word je blij van.

Ontspanning

Je hoeft je geen zorgen te maken over de dingen die jij lastig vindt in het proces, want die neem ik je gewoon uit handen. Dit geeft jou wat rust en ontspanning. Zodat jij je alvast kunt verheugen op de volgende stap.

Kostenbesparing

Verhuizen is al duur genoeg. Daarom bied ik je de mogelijkheid om op de makelaarskosten te besparen. Zo ben je voordelig uit en kun je tóch profiteren van de juiste professionele hulp. Leuker kan ik het niet maken. 😉

Oplossingen

Als “kleine” makelaar heb ik altijd rechtstreeks contact met jou. Zo kan ik snel en flexibel op de dingen inspelen. En kan ik ook in niet-gangbare situaties op een creatieve en oplossingsgerichte manier met je meedenken.

Vast aanspreekpunt

Ik werk alleen, dus jij treft altijd één en dezelfde persoon die van alles af weet en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Eén iemand die jou met persoonlijke aandacht, korte lijntjes en heldere communicatie bijstaat in het hele proces.

Aankoopmakelaar?

Het kopen van een huis is iets wat je ook prima zelf zou kunnen doen. Om daar een makelaar voor in te schakelen, vind je eigenlijk zonde van je geld. Maar ja, je wil geen onnodige risico’s lopen en zeker niet teveel voor een huis betalen.

Ja, een makelaar kost geld.
Daar staat tegenover dat jij je kansen vergroot om het huis van je dromen te kopen voor een nette prijs.
Scheelt jou een hoop tijd en frustratie…

Overtuigd? Of zullen we een keertje afspreken?

Keertje afspreken?

Heb je een huis op het oog? Of ben je nog aan het zoeken?
Of wil je weten waarmee ik je precies kan helpen?
Laten we een keer afspreken, dan wordt het vanzelf duidelijk.
Zeker als je ook nog je huidige huis wilt verkopen.
Maar even bellen kan natuurlijk ook.

Een afspraak is zo gemaakt.
Je kunt me een berichtje sturen, een (gratis) offerte aanvragen
of je nummer achterlaten. Dan neem ik contact met je op.
Kost niks! Of hooguit een kopje koffie… 😉