De beste

aankoopmakelaar

...dat ben je met een beetje hulp gewoon zelf

De beste aankoopmakelaar ben je zelf…

Een huis kopen is tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan. Heb je een leuk huis gezien, dan is het maar de vraag of jij het mag kopen. Zeker als er meer gegadigden zijn. Zo heb je al diverse huizen aan je neus voorbij zien gaan.

Maar het zal je toch wel een keer lukken? Een makelaar vragen, vind je gewoon te duur. Want ja, jij moet er willen wonen. Dat kan zelfs de beste aankoopmakelaar niet voor jou beslissen.

Da’s waar. Maar heb je er al eens over nagedacht, waarom jouw bod tot nu toe werd afgewezen? Uit ervaring weet ik dat daar vaak kansen zijn blijven liggen.

Als ik je nu alleen help met het uitbrengen van een bod? En dat je mij alleen daarvoor betaalt? Dan vergroot jij je kansen en ben je toch, met een beetje hulp, de beste aankoopmakelaar.

Klinkt interessant of niet?

Jij wilt graag…

goed weten wat jouw (financiële) mogelijkheden zijn

zodat jij snel kunt schakelen als jij je droomhuis wil kopen

weten waar je op moet letten bij het bezichtigen

zodat je niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan

weten wat een goed bod is voor jouw droomhuis

zodat jij niet teveel voor je droomhuis betaalt

weten wat je zelf kan doen en hoeveel je dan uitspaart

kost je hooguit een kopje koffie 😉

zelf jouw droomhuis kopen!

zodat jij blij en opgelucht verder kunt

Jij mag kiezen…

Bij de makelaar van morgen
kies je hoeveel hulp je wilt
én vanaf welk moment.
Zo krijg je altijd precies de hulp
die jij wilt en betaal je nooit teveel.

Jij koopt een huis…

... helemaal zelf
... een beetje zelf
... niet zelf

Jij koopt je huis helemaal zelf...

Jij wilt je huis zelf kopen, maar je hebt daar een klein steuntje in de rug bij nodig. Je wilt graag weten wat een goed bod is of wat zekerheid inbouwen door de koopovereenkomst te laten checken. Of misschien zit je nog ergens anders mee. Dit kan de makelaar van morgen voor je regelen:

Waardebepaling

Misschien heb je een koophuis wat je nog moet verkopen. Het is dan handig om te weten wat jouw huis ongeveer op gaat brengen bij verkoop. Want dan weet je in welke prijscategorie je kunt zoeken of hoeveel je nog bij moet leggen voor je nieuwe huis. Met een gratis waardebepaling helpt de makelaar van morgen je op weg.

Hypotheekadvies

Een huis kopen is één van de grootste en risicovolle uitgave in je leven. Het is dan goed om duidelijk te hebben hoe jouw financiële plaatje eruit gaat zien, ook op de langere termijn. En je weet meteen wat je maximaal kunt bieden op je nieuwe huis. De makelaar van morgen helpt je aan een betrouwbare adviseur.

Bod uitbrengen

Je wil niet teveel betalen, maar ook de verkoper niet tekort doen. De makelaar van morgen helpt je met het uitbrengen van een goed bod op basis van jouw budget en wat het huis waard is. Zo vergroot jij je kansen om de nieuwe eigenaar te worden. Heb je het winnende bod, dan onderhandel ik voor jou voor het beste resultaat.

Juridische check

De koop is pas geldig als deze is vastgelegd in een koopovereenkomst. Meestal stelt de verkopende partij de koopovereenkomst op. Het gaat hier om de kleine lettertjes. Als je dat wil, dan controleert de makelaar van morgen alle juridische en kadastrale zaken rondom de koop van het huis. Zo kun jij met een gerust hart tekenen.

Jij koopt je huis een beetje zelf...

Jij wilt je huis een beetje zelf kopen om zo wat te besparen op de makelaarskosten. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden laat je door de makelaar van morgen doen. Maar een huis bezichtigen, aanwezig zijn bij een bouwkundige keuring of de notaris, dat zie je zelf wel zitten. Bedenk je je op een later moment? Geen probleem! Dit mag je zelf regelen:

Bezichtigingen

Een bezichtiging van een huis is bedoeld om te voelen of jij jezelf er ziet wonen. Dat kan de makelaar van morgen niet voor je doen. Heb je een kritische blik nodig? Dan kan de makelaar ook zonder bezichtiging je advies of aandachtspunten meegeven over het huis, zodat je een goede beslissing kunt nemen. Maar als je wil, ga ik mee.

Bouwkundige keuring

Heb je een leuk huis gezien, maar wil je meer weten over de bouwkundige staat? Dan is een bouwkundige keuring een goed idee. Het beste is als je zelf met de keurmeester door het huis loopt, zodat je meteen ziet hoe het ervoor staat en waar nodig uitleg kunt vragen. Maar anders doet de makelaar van morgen dit voor je.

Overdracht

Op de dag van de overdracht loop je nog een keer met de verkoper door het huis om te kijken of alles is zoals afgesproken. Daarna ga je samen naar de notaris en krijg je de sleutels van je nieuwe huis. De aanwezigheid van de makelaar van morgen is hierbij niet noodzakelijk. Maar als je dat wil, vier ik graag dit feestje met jullie mee.

Jij koopt je huis niet zelf...

Jij wilt je huis niet zelf kopen, want gemak is ook wat waard. Jij laat je compleet ontzorgen door de makelaar van morgen. Bedenk je je op een later moment? Geen probleem!

Dit zijn “alle” stappen…

Stap 1
3
Stap 1

Kennismaken

Het kopen van een huis is een proces waar we samen doorheen gaan. We maken een plan van aanpak op basis van jouw wensen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

 

Stap 2
3
Stap 2

Voorbereiden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is goed om jouw financiële plaatje in beeld te hebben. Zo weet je wat jouw mogelijkheden zijn om een aantrekkelijk, maar verantwoord bod neer te leggen.

Stap 3
3
Stap 3

Bezichtigingen

Heb je een leuke woning op het oog? Dan ga je kijken of het huis je aanspreekt. Als je dat wil, ga ik mee voor een kritische blik. Sowieso help ik je te beslissen of dit het huis is waar jij jezelf ziet wonen. Of dat we verder zoeken.

Stap 4
3
Stap 4

Bieden & Onderhandelen

Is dit het huis van je dromen? Dan help ik je met het uitbrengen van een goed bod. Dit gaat over meer dan de prijs alleen. Het is de kunst om de verkoper te overtuigen dat jij de juiste koper bent en er voor beide partijen een leuke deal uit te halen.

Stap 5
3
Stap 5

Koopovereenkomst

Is de deal gesloten, dan worden alle afspraken zwart op wit gezet in de koopovereenkomst. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt, zodat het juridisch allemaal klopt. En dat je goed weet wat je gaat tekenen. Daar help ik je bij.

Stap 6
N
Stap 6

Overdracht

Is de financiering rond? Dan is de koop definitief. Op de dag van de overdracht ga je nog een keer kijken in het huis of alles is zoals afgesproken. Daarna ga je naar de notaris en krijg je de sleutels van je nieuwe huis.

Wat kies jij?

... helemaal zelf

 • Jij regelt alles zelf
 • Ik verzorg alleen wat jij wil hebben:
  • waardebepaling
  • hypotheekadvies
  • bod uitbrengen
  • juridische check
 • Je betaalt mij alleen voor wat je afneemt

... een beetje zelf

 • Ik regel alles wat je niet zelf wil doen
 • Jij gaat, als je dat wil, zelfstandig naar:
  • bezichtigingen
  • bouwkundige keuring
  • overdracht
 • Je betaalt mij achteraf voor het kopen van je huis minus alles wat je zelf deed.

... niet zelf

 • Jij laat je ontzorgen door de makelaar van morgen
 • Ik regel alles voor je, dus je hoeft zelf niets te doen
 • Je betaalt mij achteraf voor het kopen van je huis

Zelf je huis kopen?

Het kopen van een huis is iets wat je ook prima zelf zou kunnen doen. Om daar een makelaar voor in te schakelen, vind je eigenlijk zonde van je geld. Je weet dat het best een tijd kan duren en je hebt wel wat puntjes waar je onzeker over bent. Maar ja, dat zal toch wel loslopen?

Wat als een makelaar jouw onzekerheid wegneemt? En jouw kansen vergroot om eigenaar te worden van je droomhuis? Scheelt jou een hoop tijd en frustratie…

Zullen we de mogelijkheden eens op een rijtje zetten?

De kracht van de makelaar van morgen…

Effectieve aanpak

Met mijn eigen unieke aanpak creëer ik overzicht, zodat jij weet waar je aan toe bent. Door je goed voor te bereiden op wat komen gaat, kun jij snel schakelen als dat nodig is. Zo maken we van het proces samen een succes.

Persoonlijk maatwerk

Ieder mens en iedere situatie is uniek. Door oog te hebben voor wat jij persoonlijk nodig hebt in het proces, zul je ervaren dat het je meer oplevert dan een succesvolle aankoop alleen. En daar word je blij van.

Ontspanning

Je hoeft je geen zorgen te maken over de dingen die jij lastig vindt in het proces, want die neem ik je gewoon uit handen. Dit geeft jou wat rust en ontspanning. Zodat jij je alvast kunt verheugen op de volgende stap.

Kostenbesparing

Verhuizen is al duur genoeg. Daarom bied ik je de mogelijkheid om op de makelaarskosten te besparen. Zo ben je voordelig uit en kun je tóch profiteren van de juiste professionele hulp. Leuker kan ik het niet maken. 😉

Oplossingen

Als “kleine” makelaar heb ik altijd rechtstreeks contact met jou. Zo kan ik snel en flexibel op de dingen inspelen. En kan ik ook in niet-gangbare situaties op een creatieve en oplossingsgerichte manier met je meedenken.

Vast aanspreekpunt

Ik werk alleen, dus jij treft altijd één en dezelfde persoon die van alles af weet en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Eén iemand die jou met persoonlijke aandacht, korte lijntjes en heldere communicatie bijstaat in het hele proces.

Keertje afspreken?

Heb je een huis op het oog? Of ben je nog aan het zoeken?
Of wil je weten waarmee ik je precies kan helpen?
Laten we een keer afspreken of bellen, dan wordt het vanzelf duidelijk.
Zeker als je ook nog je huidige huis wilt verkopen.

Een afspraak is zo gemaakt.
Je kunt me een berichtje sturen, een (gratis) offerte aanvragen
of je nummer achterlaten. Dan neem ik contact met je op.
Kost niks! Of hooguit een kopje koffie… 😉