De beste

verkoopmakelaar

...dat ben je met een beetje hulp gewoon zelf

De beste verkoopmakelaar ben je zelf…

Je weet dat je deze stap moet gaan zetten.
Je bent niet over één nacht ijs gegaan, maar het moet er nu van gaan komen: Je gaat je huis verkopen.

Op zich zie je er niet tegenop. Het is wel een geregel, maar dat heb je er wel voor over. Want de beste verkoopmakelaar ben je toch zelf, jij woont er tenslotte. Maar je huis kun je niet zelf op Funda zetten en met bepaalde dingen zou je toch wel even feedback willen hebben van een expert. Maar ja, een makelaar vind je gewoon te duur.

Maar wat nu, als je een makelaar in kan schakelen voor alleen die dingen waar je wat hulp bij nodig hebt? En dat je alleen daarvoor betaalt?
Ben je toch, met een beetje hulp, de beste verkoopmakelaar.

Klinkt interessant of niet?

Jij wilt graag…

weten wat er moet gebeuren en in welke volgorde

zodat je je huis efficiënt en succesvol kunt verkopen

weten wat jouw huis waard is

zodat jij niet een te lage prijs voor je huis ontvangt

weten waar kijkers op letten bij het bezichtigen

zodat je voorbereid bent en snel de juiste koper vindt

goed weten wat jouw (financiële) mogelijkheden zijn

zodat jij snel kunt beslissen als er een goed bod wordt gedaan

weten wat je zelf kan doen en hoeveel je dan uitspaart

kost je hooguit een kopje koffie 😉

zelf jouw huis verkopen!

zodat jij blij en opgelucht verder kunt

Jij mag kiezen…

Bij de makelaar van morgen
kies je hoeveel hulp je wilt
én vanaf welk moment.
Zo krijg je altijd precies de hulp
die jij wilt en betaal je nooit teveel.

Jij verkoopt je huis…

... helemaal zelf
... een beetje zelf
... niet zelf

Jij verkoopt je huis helemaal zelf...

Jij wilt je huis zelf verkopen, maar je hebt daar een klein steuntje in de rug bij nodig. Je wilt graag je huis op Funda laten zetten en/of wat zekerheid inbouwen door de koopovereenkomst op te laten stellen. Of misschien zit je nog ergens anders mee. Dit kan de makelaar van morgen voor je regelen:

Waardebepaling

Vragen staat vrij. Maar met een te hoge vraagprijs krijg je nauwelijks bezichtigingen en staat je huis lang te koop. Met een te lage vraagprijs doe je jezelf tekort. Met een gratis waardebepaling kan de makelaar van morgen je op weg helpen om een goede vraagprijs te bepalen, zodat je een nette prijs voor je huis ontvangt.

Woningfotografie

Goede foto’s nodigen uit om te komen kijken. Ze moeten een beeld geven van je huis dat klopt met de werkelijkheid. De bekende eerste indruk… Denk jij dat je jouw huis prima zelf in beeld kunt brengen? Dan kun jij jezelf uitleven. Maar je kunt dit ook laten verzorgen door de makelaar van morgen. Wat jij wilt.

Funda presentatie

Jouw woning moet zo onder de aandacht worden gebracht dat jij de juiste koper zo snel mogelijk vindt. Een presentatie op Funda mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Maar als particulier mag je niet zelf een advertentie op Funda plaatsen. Maar geen nood! De makelaar van morgen zet voor jou een professionele presentatie op Funda met foto's, plattegronden en een video. Zo kun jij de juiste indruk wekken en die ene koper trekken.

Koopovereenkomst

De koop is pas rechtsgeldig als deze is vastgelegd in een koopovereenkomst. Dit luistert nauw, daarom is het aan te raden om dit niet zelf te doen. Ik stel de stukken op en ben aanspreekpunt voor de notaris en andere adviseurs. En help je dit proces af te ronden tot jouw huis is overgedragen aan de kopers.

Jij verkoopt je huis een beetje zelf...

Jij wilt je huis een beetje zelf verkopen om zo wat te besparen op de makelaarskosten. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden laat je door de makelaar van morgen doen. Maar foto's maken en/of mensen rondleiden in je huis, dat zie je zelf wel zitten. Bedenk je je op een later moment? Geen probleem! Dit mag je zelf regelen:

Woningfotografie

Goede foto’s nodigen uit om te komen kijken. Ze moeten een beeld geven van je huis dat klopt met de werkelijkheid. De bekende eerste indruk… Denk jij dat je jouw huis prima zelf in beeld kunt brengen? Dan kun jij jezelf uitleven en daarmee kosten besparen.

Bezichtigingen

De beste makelaar ben je zelf. Jij weet als geen ander wat het wonen in jouw huis bijzonder maakt. Daarom kan je ervoor kiezen de bezichtigingen zelf te doen. Uiteraard help ik je op weg, sta stand-by en ben, als je dat wilt, het aanspreekpunt voor geïnteresseerden.

Jij verkoopt je huis niet zelf...

Jij wilt je huis niet zelf verkopen, want gemak is ook wat waard. Jij laat je compleet ontzorgen door de makelaar van morgen.
Bedenk je je op een later moment? Geen probleem!

Dit zijn “alle” stappen…

Stap 1
3
Stap 1

Kennismaken

Een huis verkopen is een proces, waar we samen doorheen gaan. Het is goed om te weten wat jij daarin belangrijk vindt. En hoe we de verkoop zo vorm kunnen geven, dat jij je daar prettig bij voelt.

Stap 2
3
Stap 2

Woning(waarde) in beeld

Jij weet als geen ander waarom het fijn wonen is in jouw huis. En ik weet hoe ik met jouw verhaal, met foto’s en teksten een goed beeld van jouw huis kan schetsen, zodat jij een eerlijke prijs ontvangt.

Stap 3
3
Stap 3

Bezichtigingen

Jouw huis breng ik op zo’n manier onder de aandacht, dat de juiste koper zich aangesproken voelt, komt kijken en een mooi bod doet op jouw huis. Ik help je met alles rondom de bezichtigingen, voor zover je dat wil.

Stap 4
3
Stap 4

Onderhandelen

Als er een bod wordt uitgebracht wat jou aanspreekt, dan onderhandel ik voor jou voor het beste resultaat. Alle (mondelinge) afspraken worden genoteerd, zodat ze vastgelegd kunnen worden in de koopovereenkomst.

Stap 5
3
Stap 5

Koopovereenkomst

Is de deal gesloten, dan zetten we alle afspraken zwart op wit in de koopovereenkomst. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt, zodat het juridisch allemaal klopt. En dat je goed weet wat je gaat tekenen. Daar help ik je bij.

Stap 6
N
Stap 6

Overdracht

Is de financiering rond, dan is de verkoop definitief. Op de dag van de overdracht kijken we samen met de kopers of alles is zoals afgesproken. Daarna ga je samen naar de notaris en krijgen de kopers de sleutels.

Wat kies jij?

... helemaal zelf

 • Jij regelt alles zelf
 • Ik verzorg alleen wat jij wil hebben:
  • waardebepaling
  • woningfotografie
  • Funda presentatie
  • koopovereenkomst
 • Je betaalt mij alleen voor wat je afneemt

... een beetje zelf

 • Ik regel alles wat je niet zelf wil doen
 • Jij verzorgt alleen wat jij wil:
  • woningfotografie
  • bezichtigingen
 • Je betaalt mij achteraf voor het verkopen van je huis minus alles wat je zelf doet.

... niet zelf

 • Jij laat je ontzorgen door de makelaar van morgen
 • Ik regel alles voor je, dus je hoeft zelf niets te doen
 • Je betaalt mij achteraf voor het verkopen van je huis

Zelf je huis verkopen?

Het verkopen van een huis is een heel proces, waar veel bij komt kijken. Maar om daar een makelaar voor in te schakelen, vind je eigenlijk zonde van je geld. Want jij kunt prima zelf dingen regelen.
Je hebt wel wat puntjes waar je onzeker over bent, maar ja. Dat zal toch wel loslopen?

Wat als een makelaar die puntjes van onzekerheid voor je wegneemt? En alleen de lastige dingen voor je doet. Gemak is toch ook wat waard?

Zullen we de mogelijkheden eens op een rijtje zetten?

De kracht van de makelaar van morgen...

Effectieve aanpak

Met mijn eigen unieke aanpak creëer ik overzicht, zodat jij weet waar je aan toe bent. Door je goed voor te bereiden op wat komen gaat, kun jij snel schakelen als dat nodig is. Zo maken we van het proces samen een succes.

Persoonlijk maatwerk

Ieder mens en iedere situatie is uniek. Door oog te hebben voor wat jij persoonlijk nodig hebt in het proces, zul je ervaren dat het je meer oplevert dan een succesvolle verkoop alleen. En daar word je blij van.

Ontspanning

Je hoeft je geen zorgen te maken over de dingen die jij lastig vindt in het proces, want die neem ik je gewoon uit handen. Dit geeft jou wat rust en ontspanning. Zodat jij je alvast kunt verheugen op de volgende stap.

Kostenbesparing

Verhuizen is al duur genoeg. Daarom bied ik je de mogelijkheid om op de makelaarskosten te besparen. Zo ben je voordelig uit en kun je tóch profiteren van de juiste professionele hulp. Leuker kan ik het niet maken. 😉

Oplossingen

Als “kleine” makelaar heb ik altijd rechtstreeks contact met jou. Zo kan ik snel en flexibel op de dingen inspelen. En kan ik ook in niet-gangbare situaties op een creatieve en oplossingsgerichte manier met je meedenken.

Vast aanspreekpunt

Ik werk alleen, dus jij treft altijd één en dezelfde persoon die van alles af weet en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Eén iemand die jou met persoonlijke aandacht, korte lijntjes en heldere communicatie bijstaat in het hele proces.

Zet vandaag de eerste stap…

Denk jij aan verhuizen of heb je al plannen?
Of wil je weten waarmee ik je precies kan helpen?
Laten we een keer afspreken, dan wordt het vanzelf duidelijk.
Even bellen kan natuurlijk ook.

Een afspraak is zo gemaakt.
Je kunt me een berichtje sturen, een (gratis) waardebepaling aanvragen
of je nummer achterlaten. Dan neem ik contact met je op.
Kost niks! Of hooguit een kopje koffie… 😉