Makelaarskosten

Doen waar je goed in bent

De makelaar van morgen wil haar dienstverlening voor iedereen bereikbaar maken. U kunt ervoor kiezen u volledig te laten ontzorgen bij de aan- of verkoop van uw woning of met wat hulp van de makelaar van morgen zelf aan de slag te gaan om zo makelaarskosten te besparen.
De makelaar van morgen is niet van gisteren. Zij weet wat belangrijk is in het hele proces van aan- en verkoop. Door precies die dingen zelf te doen als professioneel makelaar, bent u altijd van kwaliteit verzekerd.

Voordelige keuze

De makelaar van morgen is een kleinschalig bedrijf en wil dat vooral ook graag blijven. Alleen zo kan de makelaar van morgen garant staan voor persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit tegen gunstige tarieven. De makelaar van morgen komt persoonlijk bij u langs. Dat betekent dat u de deur niet uit hoeft en dat er geen duur bedrijfspand nodig is. Ook dat levert een kostenbesparing voor u op. De lage bedrijfskosten plus wat u zelf kunt besparen op de makelaarskosten maken de makelaar van morgen een voordelige keuze en dus heel betaalbaar! Tel uit je winst!

Geen courtage?

De makelaar van morgen staat ook voor eerlijkheid en transparantie. Waarom zou het verkopen van een duurder huis meer moeten kosten, dan een goedkoper huis? Het werk is hetzelfde! De makelaar van morgen levert daarom eerlijk maatwerk tegen bijpassende vaste tarieven. Dus géén courtage, maar een vaste prijs per dienst of per pakket. Voor deeldiensten kunt u dus ook bij de makelaar van morgen terecht. Door de makelaar diensten uit handen te nemen, kunt u besparen op de makelaarskosten. Wat u aan makelaarskosten betaalt, hangt dus van uw wensen af.
Benieuwd naar de makelaarskosten? Stuur dan even een bericht, dan krijgt u de prijslijst voor de dienstverlening bij verkoop of aankoop vrijblijvend toegestuurd. Of maak snel een afspraak!

Daarom de makelaar van morgen!

Kies voor De makelaar van morgen waar u kunt besparen op de makelaarskosten

Bij de makelaar van morgen…

welkom bij de makelaar van morgen   staan uw wensen centraal
de beste makelaar bent u gewoon zelf   bepaalt u welke hulp u nodig hebt
goedkope vrouwelijke makelaar   betaalt u een vaste lage prijs
goede vrouwelijke makelaar in Goes   wordt u deskundig geholpen
uw vrouwelijke makelaar in Goes   hebt u altijd één aanspreekpunt