Wat

wil je weten?

dan leg ik het je uit...

Meer informatie nodig?

Bij het kopen of verkopen van een huis komt veel kijken.
Logisch dat er vragen bij je op borrelen.
Op deze pagina vind je meer informatie over
de makelaar van morgen en de antwoorden op je vragen.
Kun je toch geen antwoord vinden op je vraag?
Laat het me weten!
Samen komen we wel tot een antwoord.

Waar ik je bij kan helpen…

Een huis zoeken

Ben jij op zoek naar een huis? Dan kun je je woonwensen doorgeven, maar de makelaar van morgen kan ook actief voor je op zoek gaan. En je helpen bij de aankoop en/of het verkopen van jouw huidige woning.

Meer over zoeken

Een huis kopen

Wil jij een huis kopen?
Met hulp van de makelaar van morgen vergroot jij je kansen. Laat jij je ontzorgen of ga je zelf aan de slag om te besparen op de makelaarskosten?
Het is aan jou!

Meer over kopen

Je huis verkopen

Wil jij je huis verkopen?
Daar komt heel wat bij kijken. Je kunt je volledig laten ontzorgen of met wat hulp van de makelaar van morgen zelf aan de slag gaan en besparen op de makelaarskosten.

Meer over verkopen

Je huis taxeren

Wil jij je huis laten taxeren?
De makelaar van morgen helpt je aan een officieel waarderapport dat je kunt gebruiken om een hypotheek af te sluiten of een verbouwing te financieren.

Taxatie aanvragen

Jij mag kiezen…

Bij de makelaar van morgen
kies je hoeveel hulp je wilt
én vanaf welk moment.
Zo krijg je altijd precies de hulp
die jij wilt en betaal je nooit teveel.

Los verkrijgbaar…

Zoekopdracht

Samen zie je meer. Ben jij op zoek naar een huis en kun je wel een paar extra ogen gebruiken? Vul dan een gratis zoekopdracht in. Komt de makelaar van morgen huizen tegen, die bij jouw wensen passen, dan hoor je dat. En wie weet, vind je het huis van je dromen eerder dan gedacht. Lukt het niet om een droomhuis te vinden? Ook dan helpt de makelaar van morgen je verder.

Zoekopdracht invullen

Waardebepaling

Eigenlijk draait het allemaal om de waarde van je huis. Wat kun je ervoor vragen als je gaat verkopen? En wat kan het opbrengen als je eerst een ander huis gaat kopen? Met een gratis waardebepaling geeft de makelaar van morgen jou een indicatie van de waarde. Zodat je een nette prijs voor je huis ontvangt of weet wat je veilig kunt bieden op het huis dat je wilt kopen.

Waardebepaling aanvragen

Hypotheekadvies

Een huis kopen en/of verkopen heeft grote financiële gevolgen voor jou. Je kunt denken dat het allemaal wel goed zit. Maar als de bank daar anders over denkt, gaat het feest niet door. Daarom is het goed om jouw financiële mogelijkheden eens op een rijtje te laten zetten. Dat geeft inzicht en daardoor ook rust. Het spreekwoord zegt “zint, eer ge begint” en dat is een waar woord. Dus vraag vandaag nog een vrijblijvend hypotheekgesprek aan.

Vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen

Funda presentatie

Jouw woning moet zo onder de aandacht worden gebracht dat jij de juiste koper zo snel mogelijk vindt. Een presentatie op Funda mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Maar als particulier mag je niet zelf een advertentie op Funda plaatsen. Maar geen nood! De makelaar van morgen zet voor jou een professionele presentatie op Funda met foto’s, plattegronden en een video. Zo kun jij de juiste indruk wekken en die ene koper trekken.

Funda presentatie aanvragen

Bod uitbrengen

Wat is een goed bod? Als koper let je vooral op de prijs, want je wil niet teveel betalen voor een huis. Maar bij het uitbrengen van een bod spelen meer factoren mee dan alleen de prijs. De makelaar van morgen helpt je met het uitbrengen van een goed bod op basis van jouw budget en wat het huis waard is. Zo vergroot jij je kansen om de nieuwe eigenaar te worden.

Biedingsadvies aanvragen

Koopovereenkomst

De koop is pas rechtsgeldig als deze is vastgelegd in een koopovereenkomst. Normaal gesproken stelt de verkopende partij deze op. Ga je zelf je huis verkopen, dan zul je dit dus ook zelf moeten regelen. Maar dit luistert zo nauw, dat het niet verstandig is om dit zelf te doen. Daarom stelt de makelaar van morgen de stukken graag voor je op. En helpt je dit proces af te ronden tot jouw huis is overgedragen aan de kopers.

Koopovereenkomst opstellen aanvragen

Bouw- of verbouwadvies architect

Voldoet jouw huis niet meer helemaal aan je woonwensen? Dan kun je verhuizen, maar misschien is verbouwen een betere optie. Via de makelaar van morgen kun je een vrijblijvend adviesgesprek plannen met een architect. Deze kan jouw wensen vertalen naar bouwkundige mogelijkheden. Wie weet, woon je toch al in je droomhuis… Moet het roer écht om en heb je nieuwbouwplannen? Ook dan kun je bij deze architect terecht.

Vrijblijvend bouwadviesgesprek aanvragen

100% groene energie uit Zeeland

Heb je net een huis gekocht? Dan moet je ook de energievoorziening regelen. Een lastige keuze, want je bent voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee. Via de makelaar van morgen regel jij je energievoorziening bij een leverancier zónder winstoogmerk. Hoe meer mensen zij voorzien van 100% duurzame energie uit de eigen buurt, hoe lager jouw energierekening. Je kunt zelfs investeren in energie met een hoog rendement. Interessant hè?

Waarom kiezen voor de makelaar van morgen?

betrouwbaar

betrokken

bekwaam

betaalbaar

Is alles duidelijk?
Dan kunnen we beginnen!

Is alles duidelijk? En wil je starten met het zoeken, kopen of verkopen van je huis? Dan kom ik graag bij je langs om kennis te maken en uit te leggen waar ik je mee kan helpen. Dat is geheel vrijblijvend.

Zullen we wat afspreken? Klik hieronder op de manier die jij het prettigst vindt…