Meer informatie

Wat wil je weten?

Dan leg ik het je uit…

Meer informatie nodig?

Op deze pagina vindt u meer informatie over de makelaar van morgen.
Informatie waardoor je je steeds meer thuis gaat voelen bij de makelaar van morgen.
Voelt u zich al thuis? Dan hoor ik dat graag! Of wilt u mij nog wat beter leren kennen?

Persoonlijk

Persoonlijk contact is belangrijk om uw woonwensen te begrijpen en u verder te helpen met een passend advies. Daarom kom ik persoonlijk bij u langs om uw woonwensen te bespreken en me een beeld te vormen van uw situatie. Daar neem ik alle tijd voor. Wilt u mij inschakelen? Dan leggen we alle afspraken vast in een overeenkomst, zodat altijd duidelijk is wat we hebben afgesproken. Daarna ga ik samen met u aan de slag om uw opdracht tot een goed einde te brengen. Daarbij ben ik altijd uw vaste aanspreekpunt. Eén die weet waar het over gaat en die u adviseert of op de hoogte houdt van de ontwikkelingen.

Maatwerk

de makelaar van morgen levert maatwerk bij het verkopen of kopen van een huis

De makelaar van morgen wil haar dienstverlening voor iedereen bereikbaar maken. Daarom kunt u ervoor kiezen om de aan- of verkoop van uw woning volledig aan mij over te laten of alleen voor het deel dat u niet ziet zitten. Zo kunt u ook nog eens kosten besparen. De makelaar van morgen is niet van gisteren. Zij weet wat belangrijk is in het hele proces van aan- en verkoop. Door precies die dingen zelf te doen als professioneel makelaar, bent u altijd van kwaliteit verzekerd.

Betaalbaar

De makelaar van morgen is een kleinschalig bedrijf en kan daarom garant staan voor een persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit tegen gunstige tarieven. Maar er is meer!
De makelaar van morgen heeft geen duur bedrijfspand nodig, want ik kom persoonlijk bij u langs. Hierdoor bespaart u kosten, maar ook tijd. Wilt u nog meer besparen? Dat kan! Ziet u het zitten om bepaalde dingen zelf te doen, dan bespaart u daarmee makelaarskosten uit. Maar of u nu zelf aan de slag gaat of juist niet, op één ding bespaart u nooit. En dat is de kwaliteit!
Dit alles maakt de makelaar van morgen een goede en vooral een betaalbare keuze. Weten wat u kwijt bent? Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Transparant

De makelaar van morgen is eerlijk en transparant

De makelaar van morgen staat ook voor eerlijkheid en transparantie. De makelaar van morgen levert eerlijk maatwerk tegen bijpassende vaste tarieven. Iedere dienst heeft een vaste prijs. Wat u aan makelaarskosten betaalt, hangt dus van uw wensen af. De makelaar van morgen komt graag bij u langs om u hierover te informeren. Maar u kunt ook eerst een indicatie van de kosten aanvragen. Zegt u het maar.

Niet van gisteren

De makelaar van morgen is niet van gisteren! Door rekening te houden met de dingen van morgen kan ik u vandaag beter van dienst zijn. Zo kunt u zelf kiezen welke hulp u nodig hebt bij de aan- of verkoop van uw woning. Bepaalde dingen doe ik liever zelf, juist omdat de makelaar van morgen niet van gisteren is. Verder is de makelaar van morgen constant bezig om haar dienstenpakket uit te breiden door zichzelf verder te ontwikkelen of goede partners te vinden. Altijd met het doel u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn: méér gemak onder één dak!

Zeeuws

Meer informatie over de Zeeuwse makelaar van morgen

De makelaar van morgen woont in Zeeland en heeft heel deze mooie provincie als primair werkgebied. Of u nu op Noord-Beveland, Walcheren, Zeeuws Vlaanderen of Schouwen woont, in de hele provincie ben ik u graag van dienst. Toch wil de makelaar van morgen de niet-Zeeuwen niet buiten sluiten. De makelaar van morgen is bereid ook u van dienst te zijn als u buiten Zeeland woont. Wel wordt er dan vooraf een vergoeding voor de reiskosten bij u in rekening gebracht. Besluit u de opdracht aan de makelaar van morgen te geven, dan krijgt u dit bedrag na het voltooien van de opdracht weer terug. Dus, woont u Nederland, dan kom ik graag bij u langs om u verder te helpen. Maak snel een vrijblijvende afspraak!

Gewoon (&) anders

Meer informatie over De makelaar van morgen die het gewoon anders doet

De makelaar van morgen zal altijd gewoon haar uiterste best voor u doen. Maar al lezende bent u vast al dingen tegengekomen die de makelaar van morgen anders doet dan u van een makelaar gewend was. Gewoon anders dus! Nieuwsgierig geworden? Maak gauw kennis met de nieuwe, verfrissende aanpak van de makelaar van morgen of blijf op de hoogte via Facebook of Instagram voor nog meer informatie.

De makelaar van morgen

Gewoon anders

De makelaar van morgen heeft een andere kijk op de woningmarkt gewoon anders
Effectieve aanpak

Een eigen, maar effectieve aanpak van jouw (ver)koop

Oog voor jouw belang bij de makelaar van morgen gewoon anders
Betrokken

Oog voor wat jij persoonlijk nodig hebt in het proces

alles geregeld voor een succesvolle verkoop bij de makelaar van morgen gewoon anders
Ontzorgend

Geen zorgen, je regelt het met de makelaar van morgen

geen courtage maar een vast tarief bij de makelaar van morgen gewoon anders
Kostenbesparend

Vaste prijzen en kosten besparen. Leuker kan het niet.

de makelaar van morgen denkt in mogelijkheden en werkt oplossingsgericht
Flexibel & Creatief

Oplossingsgericht meedenken, ook in niet-gangbare situaties