Wat zijn de
makelaarskosten?

Daar ben ik graag transparant over...

Wat kost een makelaar?

Je hebt vast het idee dat een makelaar veel te veel kost. En dat kan ik op zich wel begrijpen, want veel makelaars rekenen een percentage van de koopsom voor hun diensten. Heb je dus een “duur” huis dan krijg je ook een “dure” rekening.

Maar waarom zou het verkopen van een duurder huis meer moeten kosten dan een goedkoper huis? Het werk is hetzelfde! Dat is de reden dat ik het anders aanpak.

De makelaar van morgen is een kleinschalig bedrijf en wil dat vooral ook graag blijven. Alleen zo kan ik garant staan voor persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit tegen gunstige tarieven.

Als makelaar wil ik graag zoveel mogelijk mensen helpen met het realiseren van hun verhuisplannen. Daarom kun je er bij mij voor kiezen om je volledig te laten ontzorgen of om met wat hulp zelf aan de slag te gaan. Zo kun je op de makelaarskosten besparen.

Ik kom persoonlijk bij je langs. Dat betekent dat jij de deur niet uit hoeft en ik geen duur bedrijfspand nodig heb. Ook dat levert een kostenbesparing op. De lage bedrijfskosten plus wat je zelf kunt besparen op de makelaarskosten maken de makelaar van morgen dus heel betaalbaar!

Benieuwd naar de makelaarskosten? Vul dan hieronder het formulier in. Liever meteen persoonlijk advies? Plan dan een afspraak met me in, dan kom ik vrijblijvend bij je langs.

Vraag je offerte aan…

De kracht van de makelaar van morgen…

Effectieve aanpak

Een eigen, maar effectieve aanpak van jouw aankoop.

Persoonlijk maatwerk

Oog voor wat jij persoonlijk nodig hebt in het proces.

Ontspanning

Geen zorgen, alles regel je met de makelaar van morgen.

Kostenbesparing

Vaste prijzen met de mogelijkheid om kosten te besparen.

Oplossingen

Flexibel, creatief en oplossingsgericht meedenken.

Vast aanspreekpunt

Altijd dezelfde persoon waar je met je vragen terecht kunt.

Neem gerust contact op…

Zit je toch nog met vragen waar je eerst een antwoord op wilt hebben?
Neem dan vrijblijvend contact met me op.
Klik hieronder op de manier die jij het prettigst vindt…