Ons zeeuwen ons bin zuunig

…ma ‘t mot we hoed weze

Ons zeeuwen ons bin zuunig, ma ‘t mot we hoed weze! Zeeuwen zijn kwaliteitskopers. Ze geven geen geld uit aan onzinnige dingen. Maar als ze wat kopen, dan moet het van goede kwaliteit zijn.
Dat snapt de makelaar van morgen van huis uit. Bij de makelaar van morgen betaalt u dus niet voor dingen die u niet nodig hebt. De makelaar van morgen komt persoonlijk bij u langs en heeft daarom geen duur bedrijfspand nodig. U kunt met wat hulp van de makelaar van morgen zelf aan de slag en zo besparen op de makelaarskosten. Maar of u zelf aan de slag gaat of niet, de makelaar van morgen zal altijd het totale proces met aandacht in de gaten houden. Tot de opdracht volledig is afgerond. U bespaart dus nooit op de kwaliteit! Hoe “zuunig” wilt u het hebben?

…hin cent te vee

De makelaar van morgen is een kleinschalig bedrijf en wil dat vooral ook graag blijven. Alleen zo kan de makelaar van morgen garant staan voor persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit tegen gunstige tarieven. Bij de makelaar van morgen betaalt u niet voor diensten waar u niet op zit te wachten. Wat u aan makelaarskosten betaalt, hangt dus van uw wensen af. De makelaar van morgen komt graag bij u langs om u hierover te informeren. Maar wilt u vooraf een indicatie van de kosten ontvangen, dan kunt u het formulier invullen. De makelaar van morgen neemt dan contact met u op om het kostenplaatje te bespreken.
Ook bij de makelaar van morgen geldt “hin cent te vee!”

…op het milieu

Ons Zeeuwen bin ook zuunig op het milieu. De makelaar van morgen is constant bezig om haar dienstenpakket uit te breiden door zichzelf verder te ontwikkelen of goede partners te vinden. Altijd met het doel u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eén van de terreinen die de bijzondere aandacht heeft van de makelaar van morgen is het terrein van energiebesparing en duurzaamheid. Het is dan ook een uitdaging om manieren te vinden, waarmee het wooncomfort verhoogd en het milieu gespaard kan worden. Er zijn allerlei trends die het bovendien mogelijk maken om dit te realiseren voor een veel lagere kostprijs. Dat zou goed nieuws zijn voor de woningmarkt. Als makelaar van morgen sta ik open voor dergelijke initiatieven en wil daar graag mijn bijdrage aan leveren.
Nieuwsgierig geworden? Maak nu een afspraak en ontdek de nieuwe, verfrissende aanpak van de makelaar van morgen.

“Een goede makelaar hoeft niet duur te zijn!”

Jacqueline

De makelaar van morgen

Gewoon anders

Daarom de makelaar van morgen!

Redenen waarom de Zeeuwen kiezen voor de makelaar van morgen

Bij de makelaar van morgen…

de wensen van de Zeeuwen worden goed begrepen door de Zeeuwse makelaar van morgen   staan uw wensen centraal
   bepaalt u welke hulp u nodig hebt
   betaalt u een vaste lage prijs
   wordt u deskundig geholpen
   hebt u altijd één aanspreekpunt