Reviews

Wat klanten vertellen…

Laat je overtuigen en word ook een tevreden klant…

Klanten over de makelaar van morgen…

“…een nieuwe start…”

“We waren als gezin toe aan meer woonruimte.
Al heel wat jaren hadden wij twee huizen en dus twee hypotheken. Het huis in Limburg, een blok aan ons been, dachten we nooit verkocht te zullen krijgen. En met alleen de verkoop van ons eigen huis in Bruinisse zouden we in de huidige markt geen groter huis kunnen kopen. Ook verbouwen was onmogelijk, omdat we geen budget hiervoor hadden of konden krijgen. We zaten eigenlijk vast door onze eigen huizen. We hebben ons neergelegd bij het idee dat we deze situatie maar moesten accepteren.
Tot Jacqueline het huis in Limburg wist te verkopen…
Hierdoor zouden we toch kunnen gaan verbouwen. De offerte was al klaar en de aannemer zou starten met de verbouwing, toen we tegen ons droomhuis aanliepen. Jacqueline heeft geholpen met de aankoop van dit droomhuis én ze heeft binnen 4 weken tijd ons huidige huis weten te verkopen. We willen daarom ook hier nog eens benadrukken dat we meer dan zeer tevreden zijn over het contact en de dienstverlening van Jacqueline. Zonder Jacqueline hadden wij deze stappen nooit kunnen zetten. Nu kunnen we in ons droomhuis een nieuwe start maken. En dat hadden we nooit durven dromen!”

Verkopers Noorddijk 14 Bruinisse

“…het winnende bod…”

“Jacqueline heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis! We waren op zoek naar een woning die we snel konden betrekken. Toen we een huis op het oog hadden, dat we erg graag wilden kopen, hebben we haar om hulp gevraagd bij het uitbrengen van het bod. Het bleek het winnende bod te zijn!
Mede door haar deskundige inzet en betrokkenheid konden we de vaart erin houden en kregen we binnen amper vier weken na het uitbrengen van het bod de sleutel van ons nieuwe huis in handen.
We bevelen Jacqueline dan ook van harte aan. Ze is erg betrokken en attent! Proactief ook. Precies wat we nodig hadden. Top!”

Kopers Heernisseweg 82 Goes

heernisseweg 82 in Goes succesvol aangekocht door de makelaar van morgen

“…verrassend makelaarstarief…”

“Ik was niet meteen van plan om een makelaar in de arm te nemen, omdat ik eigenlijk al een koper had. En de makelaarstarieven, daar schrok ik van. Toen ik op internet rondkeek, kwam ik ook de site van Jacqueline tegen met een andere manier van tarief bepalen dan gebruikelijk en dit vond ik verrassend en maakte mij nieuwsgierig. Toen ik een voorlopig koopcontract op moest stellen met allerlei bedingen erin, liep ik vast. Een telefoontje, een vrijblijvende bezichtiging en de rest liep eigenlijk vanzelf. Ik ben blij dat ik dit heb uit kunnen besteden. Ik heb Jacqueline daarom al bij velen aanbevolen, omdat ik haar verkoopconcept omarm. Daarbij komt dat ik Jacqueline een erg aangenaam persoon vind om mee om te gaan. Met beide voeten op de grond, zakelijk maar er niet op uit om het onderste uit de kan te willen halen (in woord en daad).”

Verkoper Kerkstraat 28 Kats

“…een droom komt uit…”

“Wij woonden in Putten (Gld) en hadden altijd al de wens om ooit in Zeeland te gaan wonen. Wij wilden daar zelf mee aan de slag, maar het bleek erg lastig om in de huidige markt vanuit Gelderland snel te kunnen handelen. Dankzij Jacqueline is dat prima opgelost door zo nodig een bezichtiging via videobellen te doen. Haar manier van werken heeft ons geleerd om realistisch naar een woning te kijken en soms concessies te doen op het één, zodat een andere wens wel mogelijk was. Jacqueline is er voor de koper als dat nodig is, maar nam niet zomaar beslissingen voor ons, ze liet ons meekijken door haar ogen. En dat is wat iedere koper nodig heeft. Op deze manier koop je een woning die binnen budget past, bij je wensen past en waarbij je het idee hebt dat je alle keuzes welbewust genomen hebt. Wij kochten met hulp van Jacqueline onze droomwoning. Hiermee is na 20 jaar dromen onze wens in vervulling gegaan. Top gedaan!”

Kopers Doelstraat 37 Krabbendijke

Doelstraat 37 Krabbendijke succesvol aangekocht door de makelaar van morgen
Anne Kuiper
14/03/2023
De makelaar van morgen heeft ons heel goed geholpen met het kopen van een woning. Ze gaat mee met bezichtigingen, bereid zich goed voor en kan je daarom goed helpen om een bod te bedenken. Ze is ook reëel als het huis niet geschikt is voor je wensen en budget. We hebben heel veel gehad aan de hulp van Jaqueline! Bedankt!
Arnoud Wessel
15/07/2022
De makelaar van morgen is een absolute aanrader. Wij hebben de verkoop van onze oude woning en de aankoop van onze nieuwe woning laten begeleiden door Jacqueline. Ze is iedere euro meer dan waard geweest. Sterker nog dankzij haar hebben we meer geld over, dan we vooraf hadden verwacht. Ze overziet alles en creëert rust, zodat wij ons konden focussen op onze toekomst plannen. Mijn vrouw en ik hebben echt heel vaak tegen elkaar gezegd dat wij zo ongelooflijk blij zijn met alles dat Jacqueline voor ons gedaan heeft en al haar adviezen. Daarnaast is Jacqueline ook gewoon enorm fijn in de omgang. Ik ben er van overtuigd dat wij zonder Jacqueline nooit hetzelfde resultaat hadden behaald en ook echt duurder uit waren geweest. Dus wil je een huis kopen, verkopen of allebei, laat een berichtje achter op haar website of bel haar.
Jasper Riemens
11/07/2022
Eerlijk advies, met zicht op de huidige markt en die van de toekomst!
Gerdien Weezepoel
15/12/2021
Een héle toegewijde makelaar die écht de tijd neemt om aan alle wensen te voldoen. Adequaat, accuraat en snel in communicatie.
Wilma den Boer
06/11/2021
Jacqueline heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis! We waren op zoek naar een woning die we snel konden betrekken en mede door haar deskundige inzet en betrokkenheid konden we de vaart erin houden. Amper vier weken na het uitbrengen van het bod hadden we de sleutel van ons nieuwe huis in handen. Top!
Corrina Dokter
03/09/2021
Jaqueline is professioneel, doortastend, vriendelijk en zet je soms even weer met 2 benen op de grond. In deze overspannen woningmarkt is ze een rots in de branding in Zeeland. Ze heeft ons geleerd hoe naar een huis te kijken en ook hoe concessies te doen. Kortom we raden haar zeker aan. Zonder haar hadden we deze woning niet gekocht.
kenneth bratvogrl
11/05/2021
Jacqueline heeft ons erg fijn geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. Ze is oprecht betrokken en stond klaar voor onze vragen. Wat ons betreft is De makelaar van morgen zeker een aanrader!
Chantal Versteeg
11/10/2020
Snel reactie op vragen Zoekt op andere manier die wel werkt in de huidige lastige huizenmarkt Vriendelijk behulpzaam Vol ideeën Leg contact want ze vind jou droomhuis
Robert
31/08/2020
Ondanks dat ik in een ingewikkelde situatie zat, is het gelukt om dankzij de hulp van Jacqueline een hypotheek volledig rond te krijgen. De gepersonaliseerde ondersteuning was zeker een pluspunt, ik wist voortdurend precies wat me te wachten stond en welke gegevens er van me verwacht werden.
marleen walhout
27/07/2020
Fantastische makelaar, zeer betrokken, zeker aan te raden!

Overtuigd?

Hierboven heb je wat ervaringen van mijn klanten kunnen lezen.
Kun je niet wachten om ook een tevreden klant te worden?
Laten we dan gauw een keer kennismaken.

Contact opnemen is heel eenvoudig:
Je klikt op het icoontje van je keuze en klaar!