Wat

klanten vertellen

Laat je overtuigen en wordt ook een tevreden klant

Welkom bij de makelaar van morgen…

Ben je op zoek naar een betrokken en deskundige makelaar die jou helpt bij het vinden, kopen of verkopen van je huis?
Dan ben je hier aan het juiste adres!

Als makelaar van morgen sta ik voor maatwerk, transparantie en persoonlijke betrokkenheid. Zo help ik je om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Ik begeleid jou bij elke stap in het proces, zodat jij met een glimlach aan een nieuw avontuur kunt beginnen.

Tot nu toe mocht ik al heel wat mensen “thuis brengen”.
Hieronder lees je de ervaringen van een aantal tevreden klanten, die ik met succes heb kunnen helpen.

En hoe zit het met jou? Heb je ook verhuisplannen?
Word ook een tevreden klant!
Ik help je graag.

Klanten over de makelaar van morgen…

“…super geholpen…”

“Ongeveer acht jaar geleden waren we in Limburg. Dit bezoek heeft ons op één of andere manier zo geraakt, dat er een verlangen begon te groeien om in Limburg te gaan wonen.
Maar we woonden al ruim 30 jaar met veel plezier in Goes. Dus in Limburg gaan wonen, is net zoiets als emigreren in eigen land.

Tot we er vorig jaar weer waren en serieus hebben overwogen of we de stap zouden gaan zetten. We zijn op zoek gegaan naar een woning in Limburg, maar dat viel niet mee op die afstand.
Jacqueline hebben we ingeschakeld voor ons huis in Goes en dit werd wonderlijk snel verkocht. Daarna heeft Jacqueline ons geholpen om een woning in Limburg te vinden. En ook dat verliep snel, want de eerste woning die zij aandroeg, hebben we gekocht!
Jacqueline heeft ons met haar kennis en kunde super geholpen!
En nu kunnen wij onze droom gaan leven in Limburg!”

Verkopers Carterlaan 10 Goes en
Kopers Langsteeg 9 Sint Geertruid

“…reëel advies…”

“De makelaar van morgen heeft ons heel goed geholpen met het kopen van een woning.

Ze gaat mee met bezichtigingen, bereid zich goed voor en kan je daarom goed helpen om een bod te bedenken.

Ze is ook reëel als het huis niet geschikt is voor je wensen en budget.
We hebben heel veel gehad aan de hulp van Jacqueline!

En hebben zo ons droomhuis gevonden. Bedankt!”

Kopers Monnetstede 48 Goes

De makelaar van morgen…

weet de weg in de huizenmarkt

zodat jij niet verder hoeft te zoeken

kiest een route die bij jou past

zodat jij minder stress ervaart

is jouw persoonlijke gids onderweg

die in alles met jou meedenkt

rekent een vaste trajectprijs

zodat jij nooit teveel betaalt

brengt je thuis!

zodat jij blij en opgelucht verder kunt

“…het winnende bod…”

Jacqueline heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis! We waren op zoek naar een woning die we snel konden betrekken. Toen we een huis op het oog hadden, dat we erg graag wilden kopen, hebben we haar om hulp gevraagd bij het uitbrengen van het bod. Het bleek het winnende bod te zijn!

Mede door haar deskundige inzet en betrokkenheid konden we de vaart erin houden en kregen we binnen amper vier weken na het uitbrengen van het bod de sleutel van ons nieuwe huis in handen. We bevelen Jacqueline dan ook van harte aan. Ze is erg betrokken en attent! Proactief ook. Precies wat we nodig hadden. Top!”

Kopers Heernisseweg 82 Goes

“…een absolute aanrader…”

“Wij hebben de verkoop van onze oude woning en de aankoop van onze nieuwe woning laten begeleiden door Jacqueline.

Ze is iedere euro meer dan waard geweest. Sterker nog dankzij haar hebben we meer geld over, dan we vooraf hadden verwacht. Ze overziet alles en creëert rust, zodat wij ons konden focussen op onze toekomst plannen.

Mijn vrouw en ik hebben echt heel vaak tegen elkaar gezegd dat wij zo ongelooflijk blij zijn met alles dat Jacqueline voor ons gedaan heeft en al haar adviezen. Daarnaast is Jacqueline ook gewoon enorm fijn in de omgang.

Ik ben er van overtuigd dat wij zonder Jacqueline nooit hetzelfde resultaat hadden behaald en ook echt duurder uit waren geweest. Dus wil je een huis kopen, verkopen of allebei, laat een berichtje achter op haar website of bel haar.”

Verkopers Robert Schumanlaan 40 Goes en
kopers Scheldekade 34 Terneuzen

“…een nieuwe start…”

We waren als gezin toe aan meer woonruimte. Al heel wat jaren hadden wij twee huizen en dus twee hypotheken. Het huis in Limburg, een blok aan ons been, dachten we nooit verkocht te zullen krijgen. En met alleen de verkoop van ons eigen huis in Bruinisse zouden we in de huidige markt geen groter huis kunnen kopen. Ook verbouwen was onmogelijk, omdat we geen budget hiervoor hadden of konden krijgen. We zaten eigenlijk vast door onze eigen huizen. We hebben ons neergelegd bij het idee dat we deze situatie maar moesten accepteren.

Tot Jacqueline het huis in Limburg wist te verkopen…

Hierdoor zouden we toch kunnen gaan verbouwen. De offerte was al klaar en de aannemer zou starten met de verbouwing, toen we tegen ons droomhuis aanliepen. Jacqueline heeft geholpen met de aankoop van dit droomhuis én ze heeft binnen 4 weken tijd ons huidige huis weten te verkopen. We willen daarom ook hier nog eens benadrukken dat we meer dan zeer tevreden zijn over het contact en de dienstverlening van Jacqueline. Zonder Jacqueline hadden wij deze stappen nooit kunnen zetten. Nu kunnen we in ons droomhuis een nieuwe start maken. En dat hadden we nooit durven dromen!

Verkopers Noorddijk 14 Bruinisse

Mijn echte werk is niet het (ver)kopen van onroerend goed, maar mijn klanten helpen bij het nemen van de beslissing die het beste bij hen past.

“…een droom komt uit…”

Wij woonden in Putten (Gld) en hadden altijd al de wens om ooit in Zeeland te gaan wonen. Wij wilden daar zelf mee aan de slag, maar het bleek erg lastig om in de huidige markt vanuit Gelderland snel te kunnen handelen. Dankzij Jacqueline is dat prima opgelost door zo nodig een bezichtiging via videobellen te doen. Haar manier van werken heeft ons geleerd om realistisch naar een woning te kijken en soms concessies te doen op het één, zodat een andere wens wel mogelijk was. Jacqueline is er voor de koper als dat nodig is, maar nam niet zomaar beslissingen voor ons, ze liet ons meekijken door haar ogen. En dat is wat iedere koper nodig heeft. Op deze manier koop je een woning die binnen budget past, bij je wensen past en waarbij je het idee hebt dat je alle keuzes welbewust genomen hebt. Wij kochten met hulp van Jacqueline onze droomwoning. Hiermee is na 20 jaar dromen onze wens in vervulling gegaan. Top gedaan!

Kopers Doelstraat 37 Krabbendijke

“…verrassend makelaarstarief…”

Ik was niet meteen van plan om een makelaar in de arm te nemen, omdat ik eigenlijk al een koper had. En de makelaarstarieven, daar schrok ik van. Toen ik op internet rondkeek, kwam ik ook de site van Jacqueline tegen met een andere manier van tarief bepalen dan gebruikelijk en dit vond ik verrassend en maakte mij nieuwsgierig. Toen ik een voorlopig koopcontract op moest stellen met allerlei bedingen erin, liep ik vast. Een telefoontje, een vrijblijvende bezichtiging en de rest liep eigenlijk vanzelf. Ik ben blij dat ik dit heb uit kunnen besteden. Ik heb Jacqueline daarom al bij velen aanbevolen, omdat ik haar verkoopconcept omarm. Daarbij komt dat ik Jacqueline een erg aangenaam persoon vind om mee om te gaan. Met beide voeten op de grond, zakelijk maar er niet op uit om het onderste uit de kan te willen halen (in woord en daad).
Verkoper Kerkstraat 28 Kats

De kracht van de makelaar van morgen…

Effectieve aanpak

Met mijn eigen unieke aanpak creëer ik overzicht, zodat jij weet waar je aan toe bent. Door je goed voor te bereiden op wat komen gaat, kun jij snel schakelen als dat nodig is. Zo maken we van het proces samen een succes.

Persoonlijk maatwerk

Ieder mens en iedere situatie is uniek. Door oog te hebben voor wat jij persoonlijk nodig hebt in het proces, zul je ervaren dat het je meer oplevert dan een succesvolle (ver)koop alleen. En daar word je blij van.

Ontspanning

Je hoeft je geen zorgen te maken over de dingen die jij lastig vindt in het proces, want die neem ik je gewoon uit handen. Dit geeft jou wat rust en ontspanning. Zodat jij je alvast kunt verheugen op de volgende stap.

Kostenbesparing

Verhuizen is al duur genoeg. Daarom bied ik je de mogelijkheid om op de makelaarskosten te besparen. Zo ben je voordelig uit en kun je tóch profiteren van de juiste professionele hulp. Leuker kan ik het niet maken. 😉

Oplossingen

Als “kleine” makelaar heb ik altijd rechtstreeks contact met jou. Zo kan ik snel en flexibel op de dingen inspelen. En kan ik ook in niet-gangbare situaties op een creatieve en oplossingsgerichte manier met je meedenken.

Vast aanspreekpunt

Ik werk alleen, dus jij treft altijd één en dezelfde persoon die van alles af weet en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Eén iemand die jou met persoonlijke aandacht, korte lijntjes en heldere communicatie bijstaat in het hele proces.

Neem gerust contact op…

Denk jij aan verhuizen of heb je al plannen, maar weet je niet
wat je hiermee aan moet?
Of wil je weten waarmee ik je precies kan helpen?
Neem dan contact met me op.
Klik hieronder op de manier die jij het prettigst vindt…