Noorddijk 14 Bruinisse


Noorddijk 14, 4311 GV Bruinisse

woonoppervlak woning in Bruinisse
woonoppervlak : 93 m²
perceeloppervlak woning in Bruinisse
perceeloppervlak 329 m²
aantal slaapkamers woning in Bruinisse
slaapkamers : 3

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Highlights

Vrij uitzicht op de dijk
Badkamer op begane grond
Dakkapel
Deels kunststofkozijnen
Bijkeuken
Ruime tuin met schuur
Kantoor / Thuiswerkplek

Kort & Bondig

Onderaan de Noorddijk, vlakbij de haven van Bru, staat deze leuke vrijstaande woning. Een gezellig huis, waar je alle kanten mee uit kunt.
Het unieke van dit huis is, dat het de sfeer van vroeger ademt door oude elementen, die zichtbaar zijn gebleven. En dat toch het hedendaagse comfort niet ontbreekt.
De ruimte in de woning is praktisch ingedeeld en optimaal benut. Gecombineerd met de ruime tuin met vrijstaande schuur is dit een hele fijne woning waar u met plezier kunt wonen en werken. Te mooi om waar te zijn? Kom maar kijken en ontdek het zelf!

Een heerlijke plek om te wonen én te werken.

  • Doet u een goed bod? Dan komen we er samen wel uit!
  • Levering in overleg, maar kan al snel.
  • Waarborgsom / bankgarantie is gewenst.

Virtuele tour

Omschrijving

Begane grond

Geniet, maar niet met mate

Als de deur naar de woonkamer openzwaait, trekt je oog meteen naar de toog. En geeft je een warm gevoel van welkom. De toog markeert de overgang van keuken naar woonkamer. De oude balken in het plafond van de woonkamer ademen de sfeer van vroeger. En de open haard en het glas in loodraam maken dit af. Ook de gezellige keuken, past daar qua stijl helemaal bij.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Met de bovenkasten tot aan het plafond is er aan bergruimte geen gebrek. Via de deur bij de keuken is de badkamer bereikbaar. Compact en praktisch. Een badmeubel, toilet en een fijne ruime inloopdouche. Het raam zorgt na een verfrissende douche voor de nodige ventilatie.

Via de andere deur in de keuken, is de bijkeuken te bereiken. Hier hangt de CV ketel en is een witgoedaansluiting aanwezig. Met de achterdeur op een kier, lonkt de tuin…

De tuin is zonnig gelegen op het zuidwesten. Hier is ruimte genoeg voor de (klein)kinderen om zich uit te leven. Maar houdt u meer van tuinieren? Dan kan dat natuurlijk ook. Wilt u de grootte van het perceel (ook) benutten om toch nog een stukje aan te bouwen en/of levensloopbestendig te maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Aan de ruimte zal het niet liggen.

In de tuin is ook een vrijstaande schuur te vinden. Naast bergruimte, doet deze ruimte ook dienst als kantoor. Maar kan ook als hobbykamer worden ingericht. De ideale thuiswerkplek! Rust gegarandeerd!

Eerste etage

Hoe praktisch wilt u het hebben?


Op deze etage is de ruimte optimaal en praktisch benut voor 3 slaapkamers. Vanwege de schuine kap is de loopruimte wel beperkt. Een dakkapel zou dat wel verbeteren. Meer ruimte en meer waarde. Er is een dakkapel op de overloop. Deze geeft naast het uitzicht ook veel licht op de overloop, waardoor het ruimtelijk aan doet. Via een vlizotrap op de overloop is er een bergzolder te bereiken. Hier is zoveel daglicht aanwezig dat de (klein)kinderen het absoluut geen straf vinden om hier te spelen.

Keyfacts

Algemeen
Type woning:Vrijstaand
Bouwjaar:1939
Soort dak:Samengesteld dak
Extern:Houten schuur
Ruimtes
Woonkamer:Vrij uitzicht, oude elementen, open haard
Badkamer:douche, toilet, badmeubel
Keuken: vaatwasser, koelkast, combi-magnetron
Schuur:Bergruimte en kantoor
Slaapkamers:3, overloop met dakkapel
Maatvoering
Woonoppervlak:93 m²
Externe bergruimte:19 m²
Inhoud woning: 258 m³
Perceeloppervlak:329 m²
Duurzaamheid
Energielabel:Voorlopig F
HR Combiketel:Gas, Atag (2015)
Isolatie: Gedeeltelijk geïsoleerd
Ventilatie: Natuurlijk

Wat is de woning u waard?

In de huidige markt gaan de prijzen door het dak en zijn vraagprijzen vaak bieden-vanaf-prijzen.
Dat is bij deze woning absoluut niet de opzet. Op basis van de prijs, die de huidige eigenaren hebben betaald bij aankoop en uitbreiding van hun huis, komt de waarde nu ongeveer op € 350.000 uit.
Deze prijs zouden zij natuurlijk graag voor hun woning willen hebben, maar is gevoelsmatig te hoog. Daarom zetten we de vraagprijs op € 335.000 kosten koper. We hanteren een ouderwetse vraagprijs, waarbij het u vrij staat om daarboven, maar ook daaronder te bieden. Afhankelijk van uw financiële mogelijkheden en van wat de woning u waard is. Omdat er vrijwel geen enkel huis in deze prijsklasse te vinden is in Bruinisse, lijkt ons dit een reële prijs. We hopen dat u de juiste koper bent, die de woning op waarde weet te schatten.

Wordt u de nieuwe eigenaar?

Wordt u de nieuwe eigenaar? Deze fijne woning is al op redelijk korte termijn beschikbaar, rekening houdend met de feestdagen.
Hebt u interesse dan kunt u een bod uitbrengen. Laat deze kans dus niet voorbij gaan. Want waar vindt u een vrijstaande woning met zoveel mogelijkheden op zo’n mooie plek, aan de rand van Bruinisse, met toch veel voorzieningen in de buurt? Wees er snel bij en doe een mooi bod!

Samengevat

Samenvatting van de Pinksterbloemstraat 45 een tweekapper in Goes

Deze knusse woning biedt leefruimte aan een gezin, maar ook aan mensen die naar levensloopbestendige mogelijkheden op zoek zijn. Ook zzp-ers, thuiswerkers of mensen met uitgebreide hobby’s komen aan hun trekken in deze woning met ruime vrijstaande schuur/kantoor. De rustige plek, vlakbij het water maken deze woning tot een échte “buiten”kans met meer dan genoeg mogelijkheden om er uw eigen thuis van te maken.

De levering van de woning gaat in goed overleg. En zal waarschijnlijk per maart 2022 beschikbaar zijn. Iets voor u?

In de buurt

De woning is gelegen aan een rustige straat aan de rand van Bruinisse. Pal aan het Grevelingen, achter de Noorddijk.
Er is (gratis) openbare gelegenheid tot parkeren in de straat.
Veel voorzieningen in het dorp zijn op loop- of fietsafstand. En met de auto zit u zo op de snelweg.
De buurtbewoners zijn veelal ouderen en gezinnen met kinderen. Een gezellige mix.

Locatieembedgooglemap.net