Jij wilt graag…

ontdek het voordeel van een aankoopmakelaar

U wilt graag een huis kopen of verkopen? Of misschien bent u op zoek naar een geschikte woning?
De makelaar van morgen kan u helpen van het zoeken tot en met het vinden van uw droomwoning op een manier die bij u past. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak.
Graag kom ik u persoonlijk uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

…uw huis verkopen

 u wilt graag uw huis verkopen

U wilt graag uw woning verkopen? De makelaar van morgen levert maatwerk voor een vaste prijs. U kunt zich volledig laten ontzorgen of met wat hulp van de makelaar van morgen zelf aan de slag gaan en besparen op de makelaarskosten. Het is aan u! Informeer vandaag nog en maak een afspraak.

…een huis kopen

u wilt graag een huis kopen

Een huis kopen, doet u meestal niet iedere dag. Bovendien is het, in de huidige markt, al lastig genoeg om een geschikt huis te vinden. Eenmaal gevonden, moet er vaak snel gehandeld worden, anders is het huis voor een ander. En u wilt in alle haast natuurlijk ook geen miskoop doen.
De makelaar van morgen kan u net dat steuntje in de rug geven.


…een huis vinden

u wilt graag een huis vinden

Een woning zoeken en vinden is, zeker in de huidige markt, een hele klus. Want zoekt u geen speld in de hooiberg? Zitten er geen haken en ogen aan? Hoe zit het financieel? Op zo’n moment kan het nooit kwaad om eens te sparren met de makelaar van morgen. Het kan dan zo maar zijn dat u uw droomhuis al toegespeeld krijgt voordat het op de markt komt…

…een huis zoeken

een huis zoeken met de makelaar van morgen

Bent u wel op zoek naar een huis, maar hebt u nog geen vast omlijnde plannen? Dan kunt u uw wensen doorgeven aan de makelaar van morgen. Komt er een passende woning voorbij dan wordt u hierover gratis geïnformeerd. Ook voor hulp bij het kopen van die woning en/of het verkopen van uw huidige woning staat de makelaar van morgen voor u klaar!


…meer informatie

u wilt graag meer informatie

De makelaar van morgen komt graag persoonlijk langs om uw wensen te bespreken en te kijken wat zij daarin voor u kan betekenen. Ook is zij constant bezig om haar dienstenpakket uit te breiden door zichzelf verder te ontwikkelen of goede partners te vinden. Altijd met het doel u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees gauw verder.

De makelaar van morgen

Gewoon anders