meer informatie

de makelaar van morgen is u persoonlijk van dienst

Persoonlijk

Op deze pagina vindt u meer informatie over de makelaar van morgen. Bij de makelaar van morgen staat persoonlijke aandacht voorop. Op uw verzoek kom ik persoonlijk langs om uw wensen te bespreken en te kijken wat ik daarin voor u kan betekenen. De afspraken die we maken leggen we vast in een overeenkomst, zodat altijd duidelijk is wat we van elkaar mogen verwachten.
Uw opdracht wordt van begin tot eind door de makelaar van morgen zelf met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Tijdens het traject, wat we samen doorlopen, ben ik persoonlijk beschikbaar voor uw vragen. Altijd dezelfde contactpersoon, die weet waar het over gaat en die u adviseert of op de hoogte houdt van de ontwikkelingen in het proces.

De makelaar van morgen levert maatwerk voor een vaste lage prijs

Maatwerk

De makelaar van morgen wil haar dienstverlening voor iedereen bereikbaar maken. U kunt ervoor kiezen u volledig te laten ontzorgen bij de aan- of verkoop van uw woning of met wat hulp van de makelaar van morgen zelf aan de slag te gaan om zo kosten te besparen.
De makelaar van morgen is niet van gisteren. Zij weet wat belangrijk is in het hele proces van aan- en verkoop. Door precies die dingen zelf te doen als professioneel makelaar, bent u altijd van kwaliteit verzekerd.

De makelaar van morgen is betaalbaar

Betaalbaar

De makelaar van morgen is een kleinschalig bedrijf en wil dat vooral ook graag blijven. Alleen zo kan de makelaar van morgen garant staan voor persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit tegen gunstige tarieven.
De makelaar van morgen komt persoonlijk bij u langs. Dat betekent dat u de deur niet uit hoeft en dat er geen duur bedrijfspand nodig is. Dat spaart tijd en kosten.
De makelaar van morgen biedt u de mogelijkheid om te besparen op de makelaarskosten. Hoe meer u zelf doet, hoe voordeliger het is. Maar of u nu kiest om zelf dingen te regelen of juist niet, de makelaar van morgen zal het totale proces altijd met aandacht in de gaten houden. Tot de opdracht volledig is afgerond. U bespaart dus nooit op de kwaliteit!

De makelaar van morgen is eerlijk en transparant

Eerlijk & transparant

De makelaar van morgen staat ook voor eerlijkheid en transparantie. De makelaar van morgen levert eerlijk maatwerk tegen bijpassende vaste lage tarieven. Iedere dienst heeft een vaste lage prijs. Wat u aan makelaarskosten betaalt, hangt dus van uw wensen af. De makelaar van morgen komt graag bij u langs om u hierover te informeren. Maar wilt u eerst een indicatie van de kosten ontvangen, dan vindt u hier meer informatie.

Meer informatie over De makelaar van morgen die veel affiniteit heeft  met energie en duurzaamheid

Duurzaamheid

De makelaar van morgen is constant bezig om haar dienstenpakket uit te breiden door zichzelf verder te ontwikkelen of goede partners te vinden. Altijd met het doel u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eén van de terreinen die de bijzondere aandacht heeft van de makelaar van morgen is het terrein van energiebesparing en duurzaamheid. Het is dan ook een uitdaging om manieren te vinden, waarmee we het wooncomfort kunnen verhogen en het milieu kunnen sparen. Er zijn allerlei trends die het bovendien mogelijk maken om dit te realiseren voor een veel lagere kostprijs. Dat zou goed nieuws zijn voor de woningmarkt. Als makelaar van morgen sta ik open voor dergelijke initiatieven en wil daar graag mijn bijdrage aan leveren.

Meer informatie over de Zeeuwse makelaar van morgen

Zeeuws

De makelaar van morgen woont in Zeeland en heeft deze mooie provincie als primair werkgebied. Toch wil de makelaar van morgen de niet-Zeeuwen niet buiten sluiten. De makelaar van morgen is bereid u ook van dienst te zijn als u buiten Zeeland woont. Als compensatie voor de reiskosten wordt er vooraf een intakebedrag in rekening gebracht. Besluit u de opdracht aan de makelaar van morgen te geven, dan krijgt u dit bedrag na het voltooien van de opdracht weer terug. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Meer informatie over de samenwerking van De makelaar van morgen met partners

Partners in business

De makelaar van morgen wil u een zo’n compleet mogelijk pakket aanbieden om u maximaal van dienst te kunnen zijn. Maar omdat je niet overal goed in kan zijn en om de kwaliteit te waarborgen, heeft de makelaar van morgen ervoor gekozen om met partners samen te werken. Deze partners verstaan hun vak en hebben net als de makelaar van morgen de kwaliteit hoog in het vaandel. Op deze manier hoeft u niet verder te zoeken en bent u toch verzekerd van een complete dienstverlening. Ook als u gebruik wilt maken van de diensten van één van de partners, kunt u gewoon contact opnemen met de makelaar van morgen. U wordt vanzelf benaderd door de betreffende partner en zo houdt de makelaar van morgen het totaaloverzicht.

Meer informatie over de makelaar van morgen die collega makelaars helpt op freelance basis

Freelance makelaar

Hebt u het als collega makelaarskantoor tijdelijk te druk, maar geen ruimte in uw budget om iemand in dienst te nemen? Ook dan kan de makelaar van morgen u op freelance basis van dienst zijn. De makelaar van morgen helpt u de drukke periode door. Zo loopt u geen extra omzet mis en zit u niet vast aan extra personeel. Dus, wel de lusten, niet de lasten!
Informeer vrijblijvend wat de makelaar van morgen voor u kan betekenen.

Meer informatie over De makelaar van morgen die het gewoon anders doet

Gewoon (&) anders

De makelaar van morgen zal altijd gewoon haar uiterste best voor u doen. Maar al lezende bent u vast al dingen tegengekomen die de makelaar van morgen anders doet dan u van een makelaar gewend was. Gewoon anders dus! Nieuwsgierig geworden?
Maak gauw kennis met de nieuwe, verfrissende aanpak van de makelaar van morgen.

De makelaar van morgen

Gewoon anders

Daarom de makelaar van morgen!

Meer informatie waarom u zou kiezen voor de makelaar van morgen.

Bij de makelaar van morgen…

   staan uw wensen centraal
   bepaalt u welke hulp u nodig hebt
   betaalt u een vaste lage prijs
   wordt u deskundig geholpen
   hebt u altijd één aanspreekpunt