uw huis verkopen

uw huis verkopen met de makelaar van morgen

Uw huis verkopen met de beste makelaar!

uw huis verkopen met de makelaar van morgen in Goes

Uw huis verkopen met de beste makelaar? Dan bent u bij de makelaar van morgen aan het juiste adres! De makelaar van morgen levert maatwerk voor een eerlijke prijs. U kunt zich dus volledig laten ontzorgen of met wat hulp van de makelaar van morgen zelf aan de slag en besparen op de makelaarskosten. Want de beste makelaar bent u (met wat hulp) gewoon zelf!
Laat u vrijblijvend informeren en maak vandaag nog een afspraak.

Woningpresentatie

De eerste indruk maak je maar één keer. Daarom besteedt de makelaar van morgen veel aandacht aan de presentatie van uw woning. Met moderne mogelijkheden en middelen wordt uw woning zo optimaal mogelijk in beeld gebracht. De woning wordt omschreven vanuit uw ervaring en beleving als bewoners. Zo ontstaat er een compleet plaatje van de woning en wordt in woord en beeld juist die informatie aan kopers gegeven waar ze op zitten te wachten. Zo wordt uw woning sneller en efficiënter verkocht.

Het juiste pakket

De makelaar van morgen staat voor kwaliteit. Daar worden geen concessies aan gedaan. Daarom biedt de makelaar van morgen u een basispakket aan met diensten die zij altijd voor u verzorgt. Zo bent u altijd verzekerd van een woningpresentatie waar u een professionele indruk mee zult maken. Want een eerste indruk kun je tenslotte niet overdoen! Gaat u verder zelf aan de slag? Dan bespaart u wel, maar niet op de kwaliteit.

inhoud basispakket

Basispakket

sneller en effectiever uw huis verkopen met aankoopstrategie van de makelaar van morgen   verkoopstrategie
   juridische en kadastrale check
verkoop uw huis sneller met een goede woningpresentatie   woningfotografie (incl. 360 graden)
   plattegronden 2D & 3D
   digitale brochure
met een optimale presentatie kunt u uw huis sneller verkopen   optimale presentatie
   plaatsing op Funda
met het unieke verkoopbord valt uw woning op   uniek verkoopbord
uw huis verkopen met de makelaar van morgen als coach   vraagbaak & coach

U kunt dit basispakket vervolgens naar wens uitbreiden met diensten die u ook aan de makelaar van morgen wilt overlaten:

De diensten die u ook kunt overlaten aan de makelaar van morgen bij het verkopen van uw huis Doet u dat niet  dan kunt u besparen op de kosten

Uitbreidingen

   woningvideo
   full color brochure
   virtuele tour
   inmeten en meetrapport
   bezichtigingen
   onderhandelen
   koopakte opstellen
   eindinspectie en notaris

De makelaar van morgen wil u maximaal van dienst zijn. Daarom kunt u ook diensten aan uw pakket toevoegen van professionele partners waar de makelaar van morgen mee samen werkt:

diensten die u over kunt laten aan  partners van de makelaar van morgen bij het verkopen van uw woning

Uitbreidingen via partners

   hypotheekadvies
   (ver)bouwadvies

De prijs is het bewijs

Wilt u ook uw huis verkopen met de beste makelaar? Dat kan! De makelaar van morgen ondersteunt u graag daarbij met maatwerk en vaste lage prijzen. Graag komt de makelaar van morgen bij u langs om te bespreken wat de mogelijkheden en de bijbehorende kosten zijn voor de verkoop van uw woning. Besluit u daarna uw huis samen met de makelaar van morgen te verkopen dan worden alle afspraken zwart op wit gezet in een bemiddelingsovereenkomst. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. En u betaalt altijd achteraf. Dus, uw huis verkopen? Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek met de makelaar van morgen!

De makelaar van morgen

Gewoon anders