een huis vinden

Verhuizen of verbouwen? Vind uw thuis!

een huis vinden en er een thuis van maken

Verhuizen of verbouwen? Vind uw thuis met de makelaar van morgen! Een nieuw huis vinden is, zeker in de huidige woningmarkt, een hele klus. Want zoekt u geen speld in de hooiberg? Zitten er geen haken en ogen aan? Kan het financieel allemaal? Allemaal afwegingen die u zelf moet maken. Op zo’n moment kan het nooit kwaad om de makelaar van morgen in te schakelen. Al is het maar om even te sparren.

Vindopdracht

Wilt u binnen afzienbare tijd een huis vinden en kopen, dan kunt u het beste een afspraak maken met de makelaar van morgen. In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen met betrekking tot de te vinden woning en wat de makelaar van morgen voor u kan betekenen. Als voorbereiding op dit gesprek kunt u alvast het woonwensenformulier invullen. Besluit u de makelaar van morgen in te schakelen dan gaat zij haar uiterste best doen om een geschikte woning voor u te vinden en aan te kopen.

Net niet wat u zoekt?

Blijkt het lastig om uw woonwensen waar te maken? Hebt u wel een huis gevonden, maar is het net niet helemaal naar uw zin? Of hebt u geen geschikt huis kunnen vinden? Dan kunt u ook bij de makelaar van morgen terecht! De makelaar van morgen kan u met een architect in contact brengen. Deze architect kan u dan adviseren of er bouwkundige mogelijkheden zijn om uw huidige woning of de aan te kopen woning zo aan te passen dat het toch helemaal aan uw woonwensen voldoet. Klinkt dat als muziek in de oren? Maak dan snel een afspraak met de makelaar van morgen. In een vrijblijvend gesprek zetten we uw wensen, de mogelijkheden en kosten op een rij. Zo hebt u altijd overzicht en staat u niet voor verrassingen.

De prijs is het bewijs

Verhuizen of verbouwen? De makelaar van morgen biedt u maatwerk voor een vaste lage prijs. Afspraken en kosten van het te volgen traject van vinden, kopen en eventueel verkopen van uw huidige woning worden altijd vastgelegd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en hebt u nooit verrassingen achteraf. Dus, een huis vinden?
Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek met de makelaar van morgen!

De makelaar van morgen

Gewoon anders

Waarom kiezen voor de makelaar van morgen?

Redenen om te kiezen voor de makelaar van morgen bij het vinden van een t(huis)

Daarom!

persoonlijke benadering bij het vinden van een t(huis)   persoonlijk
   deskundig
een betaalbare makelaar   betaalbaar
   maatwerk
gewoon anders een (t)huis vinden   gewoon anders