Wie ik ben

Ik ben Jacqueline de Kok, de makelaar van morgen!

Ik ben Jacqueline de Kok, de makelaar van morgen.
Geboren als Drent, getogen als Zeeuw en na omzwervingen via Noord-Holland en Groningen getrouwd met een Zeeuw. En dan kom je weer terug naar Zeeland. Samen met onze 5 zonen wonen we al jaren met veel plezier in Goes. Om lichaam en geest fit te houden, loop ik graag een rondje hard door het Zeeuwse landschap. Zeeland en de Zeeuwen ken ik dus van binnen en van buiten. Als Zeeuwse makelaar sta ik voor nuchter vakmanschap met een vrouwelijke touch en vriendelijke tarieven. Als vrouwelijke makelaar met een missie help ik u graag met het vinden van een thuis met mijn 4 P’s: 💠Persoonlijk, 💠Passie, 💠Perfectie en 💠Presentatie.

maak kennis met de persoonlijke aanpak van Jacqueline een vrouwelijke makelaar in Zeeland

Persoonlijk

Alle kennis en ervaringen die ik heb opgedaan, hebben mij gevormd tot wie ik ben: een enthousiaste en hardwerkende persoonlijkheid met brede interesses.
Ik vind het leuk om dingen te organiseren, uit te pluizen en te regelen. Analytisch ben ik sterk, waardoor ik snel overzicht heb en oplossingsgericht kan denken en handelen. Ik ben creatief, sociaal invoelend en houd van aanpakken. Mijn motto is: als je iets doet, doe het dan goed en als het kan nog beter! Ik help u dan ook graag persoonlijk verder.

een makelaar met passie voor huizen en een missie om een thuis voor u te vinden

Passie

De liefde voor woningen is ontstaan op het moment dat we onze eerste eigen woning kochten. Het zag er niet als ons droomhuis uit, maar we konden er wel wat van maken. We zagen vooraf de potentie die de woning had. Door zelf veel te klussen, werd het langzaam maar zeker de woning van onze dromen, ons thuis. Dat is ook wat ik u als klant gun: een thuis. Door goed aan te voelen wat een woning in zich moet hebben om voor u een thuis te zijn of te worden. En u daar met veel passie in te begeleiden.

Alleen het beste is goed genoeg bij de makelaar van morgen

Perfectie

Het is voor mij een droom die uitkomt nu ik als de makelaar van morgen aan de slag kan.
Mijn eigen koers varen, doen waar ik goed in ben en waar ik blij van word. Daarbij is alleen het beste goed genoeg. En daar kunt u als klant alleen maar van profiteren.
De kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ook op het gebied van vakkennis. Ik ben geregistreerd bij het KRMT-register van het NVM en ben daardoor verplicht bij te blijven op mijn vakgebied. Maar ik wil ook vrijwillig mijzelf blijven ontwikkelen om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

met een goede presentatie van de makelaar van morgen verkoopt u uw huis sneller

Presentatie

Een goede presentatie, is het halve werk. En voor mij vooral ook leuk werk. Ik kan mijn creativiteit daar volledig in kwijt en heb er veel plezier in om leuke foto’s te maken, pakkende teksten te schrijven en opvallende presentaties te maken. Zodat u bijna spijt krijgt dat u uw woning gaat verkopen. Ook hier ligt de lat hoog. Daarom krijgt u altijd, ook als u alleen een presentatiepakket afneemt, alleen het beste in handen om uw huis te verkopen.

de makelaar van morgen is gewoon en anders

De makelaar van morgen
Gewoon anders

Het gewone anders doen en méér dan het gewone doen. Dat is de inzet. Ik denk dat het makelaarsvak me op het lijf is geschreven. Ik zie dat niet als een reden om naast mijn schoenen te gaan lopen. Doe maar gewoon… Het is wel de reden dat ik dingen op een eigen manier wil doen. Gewoon anders, dus…

De makelaar van morgen

Gewoon anders