Ik ben

Jacqueline de Kok

...de makelaar van morgen

Ik ben Jacqueline de Kok, de makelaar van morgen

Eén en dezelfde persoon die jou graag eerlijk verder wil helpen met je verhuisplannen.
Op een betrokken, persoonlijke manier.
Passend bij jou en jouw situatie.
Tegen een tarief, dat geen pijn doet.

Vanuit de overtuiging dat ik als kleine makelaar juist groot kan zijn in de dingen die voor jou belangrijk zijn. Om zo voor jou het verschil te maken.

Van zorgen naar de makelaar van morgen

Anderen helpen is mij met de paplepel ingegoten. Dat ik in eerste instantie in de zorg ben gaan werken, was voor mij een logische keuze om het “anderen helpen” vorm te geven. Later zag ik in, dat je “anderen helpen” ook in een breder perspectief kunt zien. En dat je ook op andere manieren van betekenis kunt zijn voor mensen.
En zo zie ik het makelaarsvak ook, mensen oprecht helpen, maar dan aan een vaak wat leukere kant van het leven.

Daarnaast ben ik een echte regelkont. Dat moet ik ook wel zijn in mijn gezin met man, vijf zonen en een eigen makelaarskantoor. Dus het regelen van jouw zoektocht, aan- of verkoop en alles wat daarbij komt kijken, is mij wel toevertrouwd. 😉
Maak je geen zorgen, je regelt het met de makelaar van morgen.

Makelaar met een missie

We doen de dingen meestal op een manier die we gewend zijn.
Maar dat betekent niet, dat het niet anders of beter zou kunnen…
Als je al wat ouder bent, zoals ik, dan heb je ervaren wat werkt en wat niet.
Wat er toe doet en wat niet. Wat je zelf fijn vindt en wat je een ander ook gunt.
Dat is de rode draad van de makelaar van morgen.

Maar dat is heel duidelijk wat we niet gewend zijn. Want mensen stappen niet automatisch met hun verhuisplannen naar een makelaar. Terwijl ik er juist van overtuigd ben dat iedereen wel (een beetje) hulp van een makelaar zou kunnen gebruiken bij de grootste en ingrijpendste aan- of verkoop van z’n leven. Dat is zeker geen overbodige luxe.

Door de tijd te nemen, persoonlijke aandacht te hebben, flexibele diensten aan te bieden en geen courtage te rekenen, wil ik die drempel(s) wegnemen en laten zien dat het anders kan.
Dat is mijn missie. Een mission impossible? Als ik mijn klanten moet geloven niet…

Mijn verhaal

Niet om te cashen, maar gewoon om je te helpen.
Dat is waar het voor mij om draait.
Omdat ik geloof dat je dan beter af bent en het je veel meer oplevert
dan het succesvol regelen van de aan- of verkoop alleen.

Waarom zou je dan moeilijk doen?

De kracht van de makelaar van morgen…

Effectieve aanpak

Met mijn eigen unieke aanpak creëer ik overzicht, zodat jij weet waar je aan toe bent. Door je goed voor te bereiden op wat komen gaat, kun jij snel schakelen als dat nodig is. Zo maken we van het proces samen een succes.

Persoonlijk maatwerk

Ieder mens en iedere situatie is uniek. Door oog te hebben voor wat jij persoonlijk nodig hebt in het proces, zul je ervaren dat het je meer oplevert dan een succesvolle (ver)koop alleen. En daar word je blij van.

Ontspanning

Je hoeft je geen zorgen te maken over de dingen die jij lastig vindt in het proces, want die neem ik je gewoon uit handen. Dit geeft jou wat rust en ontspanning. Zodat jij je alvast kunt verheugen op de volgende stap.

Kostenbesparing

Verhuizen is al duur genoeg. Daarom bied ik je de mogelijkheid om op de makelaarskosten te besparen. Zo ben je voordelig uit en kun je tóch profiteren van de juiste professionele hulp. Leuker kan ik het niet maken. 😉

Oplossingen

Als “kleine” makelaar heb ik altijd rechtstreeks contact met jou. Zo kan ik snel en flexibel op de dingen inspelen. En kan ik ook in niet-gangbare situaties op een creatieve en oplossingsgerichte manier met je meedenken.

Vast aanspreekpunt

Ik werk alleen, dus jij treft altijd één en dezelfde persoon die van alles af weet en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Eén iemand die jou met persoonlijke aandacht, korte lijntjes en heldere communicatie bijstaat in het hele proces.

Koffiedrinken met Jacqueline?

Dus, of je nu op zoek bent naar je droomhuis, een huis wilt kopen, je huidige huis wil verkopen of voorlopig alleen wat advies nodig hebt over de huizenmarkt? Ik sta voor je klaar en neem je graag al die dingen uit handen, waar jij tegenaan hikt! Zodat jij deze grote stap in je leven soepel en zonder onnodig veel stress en kosten kunt zetten. Mag ik je thuis brengen?

Ik kan me voorstellen dat je wel wat vragen hebt.
Dat komt goed uit, want misschien heb je al gemerkt dat ik een echte koffieleut ben. Dus ik kom graag een keer een kopje koffie bij je drinken. Al is het maar voor de gezelligheid…