Wie ik ben

Ik ben Jacqueline de Kok, de makelaar van morgen!

Ik ben Jacqueline de Kok, de makelaar van morgen. Getogen en al ruim 30 jaar met veel plezier woonachtig in Zeeland, in Goes. De makelaar van morgen staat voor vakmanschap met een vrouwelijke touch en vriendelijke tarieven. Als vrouwelijke makelaar met een missie help ik u graag met het vinden van een thuis met mijn 4 P’s: 💠Persoonlijk, 💠Passie, 💠Perfectie en 💠Presentatie.

Persoonlijk

Het mooie vak van makelaar is een vak dat bij mij past.
Alle kennis en ervaringen, opgedaan in de leerschool van het leven, hebben mij gevormd tot wie ik ben, een enthousiaste en hardwerkende persoonlijkheid met brede interesses.
Ik vind het leuk om dingen te organiseren, uit te pluizen en te regelen. Analytisch ben ik sterk, waardoor ik snel overzicht heb en oplossingsgericht kan denken en handelen. Ik ben creatief, sociaal, invoelend en houd van aanpakken. Mijn motto is: als je iets doet, doe het dan goed en als het kan nog beter!

Passie

De liefde voor woningen is ontstaan op het moment dat we onze eerste eigen woning kochten. Het zag er niet als ons droomhuis uit, maar we konden er wel wat van maken. We zagen vooraf de potentie die de woning had. Door zelf veel te klussen, werd het langzaam maar zeker de woning van onze dromen, ons thuis. Dat is ook wat ik u als klant gun: een thuis. Door goed aan te voelen wat een woning in zich moet hebben om voor u een thuis te zijn of te worden. En u daar met veel passie in te begeleiden.

Perfectie

Het is voor mij een droom die uitkomt nu ik als de makelaar van morgen aan de slag kan.
Mijn eigen koers varen, doen waar ik goed in ben en waar ik blij van word. Bovendien leg ik voor mezelf de lat altijd hoog. Daarom is alleen het beste goed genoeg. En daar kunt u als klant alleen maar van profiteren.
De kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ook op het gebied van vakkennis. Ik ben geregistreerd bij het KRMT-register van het NVM en ben daardoor verplicht bij te blijven op mijn vakgebied. Maar ik wil ook vrijwillig mijzelf blijven ontwikkelen. Altijd met het doel u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Eén van de terreinen die de bijzondere aandacht heeft van de makelaar van morgen is het terrein van energiebesparing en duurzaamheid. U gaat het vast merken.

Presentatie

Een goede presentatie, is het halve werk. En voor mij vooral ook leuk werk. Ik kan mijn creativiteit daar volledig in kwijt en heb er veel plezier in om leuke foto’s te maken, pakkende teksten te schrijven en opvallende presentaties te maken. Zodat u bijna spijt krijgt dat u uw woning gaat verkopen. Ook hier ligt de lat hoog. Daarom krijgt u altijd, ook als u alleen een presentatiepakket afneemt, alleen het beste in handen om uw huis te verkopen.

De makelaar van morgen. Gewoon anders.

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Dat is ook mijn motto. Ik denk dat het makelaarsvak me op het lijf is geschreven. Ik zie dat niet als een reden om naast mijn schoenen te gaan lopen. Doe maar gewoon… Het is wel de reden dat ik dingen op een eigen manier wil doen. En wellicht anders dan u gewend was…

De makelaar van morgen

Gewoon anders